Profile cover photo
Profile photo
farah azida azani
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
Dear Students (ambil masa sekejap jer untuk baca coretan ni please)
Tiba-tiba terasa nak buat sedikit coretan untuk pelajarku... Hmm apa yang hendakku sampaikan adalah yang pertama aku sangat bangga dengan setiap pelajar yang pernah ku ajar walaupun ada ketika waktu aku merasakan sedikit kecewa dan marah tetapi semua itu ad...
Add a comment...

Post has attachment
Lari topik lagi.. Kecewa seorang pensyarah PART 2
Jarang aku menulis blog ada part 1 dan part 2, tapi disebabkan tekanan yang menimpa aku ambil inisiatif untuk tulis kesemua tekanan ku, seperti yang ku jangka kelmarin, pembentangan markah dijalankan tidak memuaskan,, apa yang lebih teruk adalah benda yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Stop..Lari Topik..Kecewa seorang pensyarah
Aku dah lama tak menulis, tapi kali ni aku menulis kerana aku agak tertekan,, aku menjadi pensyarah almost 3 years, setahun aku mengajar di salah sebuah IPTA dan dua tahun aku berada di IPTS, tiada niat dalam diri aku untuk membandingkan pelajar ku. Aku sel...
Add a comment...

Post has attachment
Sky Tower di Melaka
Hello... Untuk hari ni farah nak share sikit satu tempat yang u all boleh pegi di Melaka,, selain AFAMOSA yang dah terlebih fames tu hehe   Sky Tower,, view mamang cantik haa ni pun dekat sky tower... u alls boleh la nk berselfie ke sebab memang cantik kat ...
Add a comment...

Post has attachment
Romantic Dinner For Your Love
Halloo.. Ok kali ni farah nk share kepada u alls yang nk buat surprise untuk yang tersayang.. ok ada satu tempat ni u alls boleh dpatkan suasana makan malam yang penuh romantis huhu.. feeling feeling sweet bersama ur husband or wife.. tempat ni adalah Bora ...
Add a comment...

Post has attachment
Jom makan di awangan hehe
OK.. korang penah makan kat sini tak? ni la restoran Atmosphere 360 yang terletak kat menara kl, best makan kat sini sambil makan sambil menikmati view kl, yang pling best tempat seat kita ni berputar sekeliling menara kl, u all patut cuba.. untuk restoran ...
Add a comment...

Post has attachment
The new mw
Hello semua.. pergh lama giler tak tulis since my last post on July 2015 ni dah masuk 2016 huhu bukan pe Im so busy seriously sekolah tak abis2 haha.. Alhamdulillah finally my final 2nd master dah complete so nak tunggu Konvo la pulak huhu orang lain lepas ...
Add a comment...

Post has attachment
From miss to madam
Dah lama farah x menulis blog,, sebab dah kurang kesempatan sekarang ni dengan kerjaya, dengan rumah tangga, Alhamdulillah farah dah pun ada rumah tangga sendiri, Alhamdulillah sekarang smuanya ok, tapi kadang2 terdetik dalam hati risau dan takut macam mana...
Add a comment...

Post has attachment
Semalam punyer citer..
Huhu Tq Mr.olaf kenyang sy... adoi jgn wat gini sokmo la awok.. nnti domok sy hehe.. komen utk burger byte.. not bad.. sedap jugop la.. ok la.. lomak banyok... cheese nachos hmm good combination.. like..like.. berapa bintang ya?? haha ok 4 bintang... xoxo s...
Add a comment...

Post has attachment
Monday Blues.....
Monday cepatnyer datang.. tak puas cuti kat umah sabtu ahad.. sblm ni keje tak payah nak bangun awal sangat.. tapi kali ni,, pukul 5.30 dh bangun ngantuk nyer la drive dari klang ke puchong everyday.. hmm sabar take time nak biasakan diri dengan semua ni.. ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded