Profile cover photo
Profile photo
Atheer Areff
28 followers
28 followers
About
Posts

Post has attachment
Ramadhan Kareem ~
Assalamualaikum w.b.t.  Sedar tak sedar dah tahun 2016. Last post tahun 2014. Means 2 years ago. Dah lama tak share dalam blog. Disebabkan macam-macam media sosial dah ada sekarang. WhatsApp, Instagram, line, telegram, we chat dan banyak lagi. Blog still ad...

Post has attachment
Semester 7
Assalamualaikum w.b.t Semester 7 means kami dah tinggal 1 semester lagi untuk grad, in sha Allah. Next Sem, dah start LI (Latihan Industri) untuk 18 minggu. Huhhhh. Seram jugak tu. Tempat pun tengah blurring lagi. Ikutkan hati nak buat je kat kampung, my ho...

Post has attachment
Enough
Assalamualaikum w.b.t. dan selamat sejahtera. Hati aku dah sakit. Sakit sangat. Ya Allah, kenapa orang suka stopkan percakapan aku. Adakah aku banyak cakap? nagging? There are some people said " dah la tirah. stop!" huhhh. Bukankah kita ada hak untuk bersua...

Post has attachment
Weekend
Assalamualaikum w.b.t, Today is weekend. Of course no lecture and tutorial or lab. Biasalah rutin weekend, basuh baju & kemas bilik or others. Baju done. Tapi bilik. . . oh no. it is my part only? Kawan yang lain keluar jogging tapi aku, nampak malaaaas kot...

Post has attachment

Post has attachment
Pray4MH370
Assalamualaikum w.b.t, Minggu lepas Usim hangat dengan isu PTPTN. Tapi sekarang dunia hangat dengan kapal terbang MAS MH370 dari Kuala Lumpur ke Beijing hilang jejaknya. For detail information: visit  http://my.news.yahoo.com/mas-aircraft-goes-missing--says...

Post has attachment
MUET oh MUET
Assalamualaikum, w.b.t. Today I want to share something. It is about MUET. I had sat for muet more than 2 times. It is time to change, today I had sat that three paper which is consist of listening, writing and reading. So, far it is bit hard for me. But, I...

Post has attachment
blog sape nie?

Post has attachment
latest update for blog

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded