Profile cover photo
Profile photo
Niena Annisa'
About
Posts

Post has attachment
BERJAYA TIMES SQUARE, HERE WE GO !!
ASSALAMUALAIKUM             Pejam celik- pejam celik, almost 3 months niena study dekat UM ni. Alhamdulillah, everything went smoothly. Lagi 3 minggu study week, lepas tu exam dan CUTIII.. Ceritanya, kelmarin niena n 2 orang lagi kawan keluar pegi Berjaya T...
BERJAYA TIMES SQUARE, HERE WE GO !!
BERJAYA TIMES SQUARE, HERE WE GO !!
tintanienaannisa.blogspot.com

Post has attachment
PROJEK YUSUFF KK 12 UM
ASSALAMUALAIKUM Selamat petang!  Sedar tak sedar dah nak dekat 8 minggu  berada di UM ni.. dua bulan sudah, esok dah mula cuti mid sem. and selalunya minggu nak balik rumah tu la minggu paling sibuk, hah contohnya macam minggu ni lah, banyak benda kena sete...
PROJEK YUSUFF KK 12 UM
PROJEK YUSUFF KK 12 UM
tintanienaannisa.blogspot.com

Post has attachment
MYLARA Skincare Giveaway By KasihkuAmani
ASSALAMUALAIKUM Bismillahirrahmanirrahim...Semoga ada rezeki dapat menang MYLARA Skincare ini.. 😃 Giveaway ini akan berakhir pada 15 Oktober 2017. Pengumuman pemenang pada 17 Oktober 2017. Hadiahnya:-  Facial Set yang ada Collagen Cleanser, Facial Toner, M...
MYLARA Skincare Giveaway By KasihkuAmani
MYLARA Skincare Giveaway By KasihkuAmani
tintanienaannisa.blogspot.com

Post has attachment
MINGGU HALUAN SISWA UNIVERSITI MALAYA 2017 !
ASSALAMUALAIKUM         Memandangkan sekarang ni musim kemasukan pelajar baru
degree, ramai bakal siswa dan siswi yang sibuk menguruskan urusan pendaftaran
masing-masing, termasuklah saya sendiri. Alhamdulillah, 3 September lalu telah
selesai urusan pendaft...

Post has attachment
MY NEW PROJECT !
ASSALAMUALAIKUM Apa habaq semua?  Harap-harap
semua sihat dalam lindungan Allah, InshaAllah.. Lama dah niena tak update entri
baru. Bersarang habeh dah blog ni. Huhuhu.. idea nak tulis tu banyak, tapi nak
type tu, ya ampun terasa malas yakmat…😀😀 muehehe.....
MY NEW PROJECT !
MY NEW PROJECT !
tintanienaannisa.blogspot.com

Post has attachment
MAKAN DI THE MANHATTEN FISH MARKET !
ASSALAMUALAIKUM Disebabkan cuti CNY ni niena tak balik rumah, so niena dengan 2 orang kawan decided nak jalan2 cari makan + cari barang.. Sebab, misi kami * acewah   ialah jalan2 cari makan and of couselah makan kat tempat yang kita tak penah pegi lagik.. m...
MAKAN DI THE MANHATTEN FISH MARKET !
MAKAN DI THE MANHATTEN FISH MARKET !
tintanienaannisa.blogspot.my

Post has attachment
BLOG BERWAJAH BARU!
ASSALAMUALAIKUM Amacam semua hari ni? Sihat? Cuti CNY ni bestkan dapat luang masa dengan family.. Alkisahnya, niena tak balik pun cuti 4 hari ni.. stay dekat hostel jek la.. Sebab, nak blik mggu dpan, study week.. hekhekhek😊😊😊😊 Klu minggu ni blik, mggu ...
BLOG BERWAJAH BARU!
BLOG BERWAJAH BARU!
tintanienaannisa.blogspot.my

Post has attachment
**
NIENA ANNISA'
NIENA ANNISA'
tintanienaannisa.blogspot.my

Post has attachment
Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin
ASSALAMUALAIKUM Syarat - syarat Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin 1. Buat satu entri blog yang bertajuk Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin 2. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen entri tersebut. 3. Follow blog , G+ dan subscribe YouTu...
Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin
Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin
tintanienaannisa.blogspot.my

Post has attachment
3rd Mini Giveaway By azyyatiliah.blogspot.my
ASSALAMUALAIKUM Bismillah Jom ramai-ramai meriahkan giveaway ni.. Ada hadiah menarik menaanti semuaa... ( TAMAT : 31 Januari 2017, jam 12 malam ) * click banner to join Sekiannn...
Wait while more posts are being loaded