Profile cover photo
Profile photo
Jaafar Abdullah
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment
Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun
Saya jumpa blog ini melalui blog orang lain ketika saya sedang scroll di reading list. Tapi blog siapa, saya dah lupa.. Hehehehe.. Blog ini kemas dan paling penting, loading lajuu... Goodluck untuk diri saya, serta penganjur.. Semoga GA ini sukses yawww..
Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun
Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun
jackarcherpunyabelog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sarapan Apa Harini?
Makan roti je harini...~~~
Sarapan Apa Harini?
Sarapan Apa Harini?
jackarcherpunyabelog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com
jackarcherpunyabelog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
7 Perkara Penunggang Motosikal Paling Benci Di Jalanraya Tapi Masih Steady Bawak Motor
Bawa motosikal ni memang best. Lebih mudah dan pantas kalau nak ke mana-mana pun. Bila  traffic jam  pulak, tak payah nak stres sebab boleh main selit-selit je.  Berangin pulak tu. Hehe.. Tapi dalam seronok-seronok tu, sebenarnya penunggang motosikal ni ter...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Mengejar Lailatul Qadar
Giveaway Mengejar Lailatul Qadar
Giveaway Mengejar Lailatul Qadar
jackarcherpunyabelog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU'
GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU'
GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU'
jackarcherpunyabelog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Annivesary Dan Duit Raya
Giveaway Annivesary Dan Duit Raya
Giveaway Annivesary Dan Duit Raya
jackarcherpunyabelog.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sebulan Sehari
Hari ini genap sebulan tau tak update blog ni.. Kalau orang, pasti nya merajuk. Hahaha.. Busy ke? Mungkin laa.. Mungkin.. Lagipun nak update ni, mesti ada jiwa.. Jiwa tu penting. Tukang update ni pun bukan pemilik blog sebenar. Second author. Ntah la pemili...
Sebulan Sehari
Sebulan Sehari
jackarcherpunyabelog.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Jom Cuba Aktiviti Extreme..!!
Jom Cuba Aktiviti Extreme..!!
jackarcherpunyabelog.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded