Profile cover photo
Profile photo
Det bedste fra Islam
3 followers -
Fred
Fred

3 followers
About
Posts

Islams bedste side er nok Salah (bønnen). Jeg vil anbefale at du husker tilbage hvad det bedste du har prøvet i dit liv alt fra kærester, festivaler, ferier og forlystelser osv., også komme og prøve at vær muemin (troende muslim) for en dag eller to. 

Det der gør at mange danske muslimer elsker Islam er bønnen, det er noget der er ubeskriveligt. Hvis vi ser en person bede sin bøn (bevægelser) kan vi fnise lidt hvad han har gang i, men den oplevelse har er igang med at modtage kan ikke sammenlignes med alt det en person har prøvet i hele sit liv!!! Hvorfor ?

Lad mig fortælle dig folk kan se glade ud, feste smile og hygge, drikke hvad ved jeg, men de r deprimeret. De savner noget som de prøver at få gennem livsaktiviteter. Der er en psykologisk barometer der fortæller mig graden af en psykiske lidelser afhænger af en livsaktiviteter enten er man HELT lukket indenfor 4 vægge eller også er man aktivitetsnarkoman.

Begge 2 har det tilfælles er at de føler uro, ulykkelig og mangler indre fred.
Så når de prøver Islam er det Quran også bønnen der har en ubeskrivelig virkning således at personen siger OMG det er det jeg har ledt efter og samtidig med det han ytre vil han føle en intens lykke som man længe har ledt efter men blot ikke fået!

Jeg er ikke kommet for at omvende dig eller konverter dig, jeg var selv buddhist, men Islam havde noget bedre bl.a. de bøger fortæller noget om sjælens psykologi og visdom som jeg faldt for da buddhisme primært er baseret på visdom og fornuft. Fx var der en citat der fik min opmærksom fra Islam:

- "Passion fører til fred"
- "O Abu Dharr, når en person afholder sig fra denne verden får gud, visdom til at vokse i sit hjerte og tales fra hans tunge. Således giver han ham indsigt i verdens fejl, og dets sygdom og modgift, fører ham ud af verden i sikkerhed til paradis" 

Et andet en om sjælens psykologi:
- "Jeg er forbløffet over menneskets hjerte: Det besidder indholdet af visdom samt de modsætninger, der strider mod den ... for hvis håb opstår i det, er det bragt lavt af begærlighed og hvis begærlighed er vakt i det ødelægger grådighed det. Hvis fortvivlelse rammer den, kan selv fromhed dræbe den: og hvis det er beslaglagt af vrede, er denne forstærket af raseri.
 Hvis det er velsignet med tilfredshed, så er det glemmer at være forsigtig, og hvis det er fyldt med frygt, så bliver det optaget af at være forsigtig. Hvis den føler sig sikker, så opstår der forfængelige håb, og hvis det får rigdom, så dens uafhængighed gør det ødsler. Hvis der opstår ønsker om noget, så bliver det ramt af angst. Hvis det er svækket af sult, så overgiver det sig til udmattelse, og hvis den overdriver i at tilfredsstille sine lyster, så bliver dens indre bliver tilstoppet, således at alle sine mangler er skadelige for det, og alle dens udskejelser ødelægger det."

Skal vi blive ved? Ja lad os tage grådighed og mind:
- "For det meste dør sindet når den belyses af grådighed"
- "Kærligheden til denne verden åbenbare grådighed"

Mere for i ikke!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded