Profile cover photo
Profile photo
EG
22 followers -
Adding value to business
Adding value to business

22 followers
About
Posts

Post has attachment
I EG gør vi alt for at lytte til og forstå det offentliges behov. Blandt andet derfor blev et udsigtsløst EU-udbud på et debitormodul til Gladsaxe Kommune vendt til et konstruktivt udviklingsprojekt. Se mere i videoen her.
Add a comment...

Post has attachment
Dokumentation – når du vil, hvor du vil

EG vil gerne invitere til en præsentation af vores nye løsning EG Bosted Mobile, hvor du får fuld frihed til at løse hverdagens opgaver med dokumentation og videndeling – når du vil, hvor du vil.

På workshoppen demonstrerer EG Team Online den unikke mobilløsning, der gør det muligt at få adgang til relevante informationer og borgerens plan, håndtere medicinudlevering og foretage effektmålinger og risikovurderinger via smartphone og tablet.

Du kan vælge at deltage enten den 14. april i Odense eller den 28. april i Ballerup, begge steder fra klokken 9.30-12.30.

Læs mere og tilmeld dig på vores website.
#tablet #bosted #mobile #borger #effekt  
Add a comment...

Post has attachment
Vil du gerne have mere styr på din planlægning?

At blive bedre til planlægning kan være en nem beslutning at tage. At føre beslutningen ud i livet er en helt anden sag. Få gode råd fra Brian Sørensen fra EG Byg & Installation, der beskriver, hvad der skal til for at opnå en så effektiv arbejdsgang som muligt.

Det sker ved løbende at opdatere direkte på den enkelte sag. Derved skaber man et overbliksbillede, så alle medarbejdere kan følge med i virksomhedens projekter. Det gør det nemt præcist at forudsige det enkelte projekts forløb og bruge det til at detailplanlægge nye opgaver.

Læs mere via linket.
#installatør #planlægning #byg #overblik  
Add a comment...

Post has attachment
Stor udbudsrunde i Frederiksberg Kommune har givet genvalg til Silkeborg Data som leverandør af en samlet it-løsning

Dermed fortsætter samarbejdet mellem Silkeborg Data og Frederiksberg Kommune som minimum frem til år 2023 med it-løsningen, der understøtter kommunens løn- og personaleadministration.

Et vigtigt element i aftalen er, at parterne sammen skal tænke i nye baner for at optimere og effektivisere arbejdet med hverdagens opgaver.

Hvad betyder samarbejdet for Frederiksberg Kommune?
Frederiksberg Kommune får nu en sammenhængende løsning, der matcher kommunens krav til kvalitet og pris. Kommunen står dog også med en løsning, der tager særligt hensyn til de mange decentrale brugere af løn- og personalesystemet.

Læs mere om samarbejdet på vores website.
#Frederiksberg #Silkeborg #Data #Kommune #kvalitet #løn #administration  
Add a comment...

Post has attachment
Med hjælp fra EG får Skov's kunder nemmere og hurtigere adgang til vigtige informationer

#Sharepoint effektiviserer håndteringen af manualer og Skov sparer 300.000DKK om året bl.a. på print. Efter implementeringen af Sharepoint-platformen slipper Skov nu for en masse besværlige, manuelle processer. Besparelserne hjælper Skov til at kunne lave fremtidssikrede løsninger, der gavner deres kunder.

"Årsagen til at #EG er en professionel partner, er at de også tør udfordre os, stille modspørgsmål og få brudt "plejer"-tendensen og vanerne" siger Ole Moth Hansen, Project Manager hos Skov A/S.

Sharepoint er brugervenligt, hurtigt og nemt. Læs mere på http://eg.dk/sharepoint
Add a comment...

Post has attachment
EG sørger for at Silkeborg Kommunes medarbejdere får en samlet it-løsning

Silkeborg Kommune har indgået kontrakt med EG om at udvikle en unik, samlet it-løsning til fire afdelinger i kommunen. Det sker for at skabe én samlet løsning – til fordel for både borgere og personale.

Den kendsgerning, at EG's it-systemer inCorp Portal og Bosted System allerede er i drift i en lang række kommuner har været afgørende for kommunens beslutning.

"Det har været et faktum, som giver os stor tiltro til kvalificeret planlægning og sikker drift", udviklingskonsulent Henrik Vind, Silkeborg Kommune.

Læs hele nyheden på vores website.
#Kommune #inCorp #System #udvikling #EG  
Add a comment...

Post has attachment
Bosted Temadag 2016 – du kan stadig nå at tilmelde dig!

På årets Bosted Temadag kan du blive inspireret til, hvordan du med Bosted System kan arbejde smartere og dermed give plads til at slippe dit indre dovendyr løs. For i en tid med store krav fra ledelse, myndigheder og tilsyn er det vigtigt at skaffe sig rum til refleksion og udvikling.

På dagen får du eksempler på, hvordan du i praksis kan arbejde i fælles handleplaner delt med myndighederne, effektmåle med et enkelt klik i et dagbogsnotat og udlevere medicin via smartphone, ligesom vi også præsenterer det helt nye tilsynsmodul.

Lyder det interessant for dig? Tilmeld dig på vores website.
#bosted #temadag #udvikling #tilsyn #ledelse #system  
Add a comment...

Post has attachment
Den nye omnichannel-virkelighed åbner nye muligheder og markeder for de virksomheder, der forstår at gribe chancen

I den nye detailhandelsvirkelighed er branding og storytelling vigtige parametre, som skal spille sammen med tilstedeværelsen på flere platforme. Samtidig kræver serviceringen af kunderne på flere medier et gennemtænkt valg af it-integrationer mellem ERP, CRM, BI, POS og Commerce systemer, som understøtter data på tværs af salgskanaler og forretningsprocesser.

Dette er den nye omnichannel-virkelighed for mode-, bolig- og livsstilsbranchen, som åbner nye muligheder og markeder for de virksomheder, der forstår at gribe chancen.

Når du vælger EG, sikrer du din virksomhed en rådgiver og samarbejdspartner, der både kender de problemstillinger, branchen står over for, og formår at sortere blandt de mange alternativer, som den digitale udvikling byder på. Med 35 års detailhandelserfaring får du hos EG den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig videre med din forandringsproces.

Læs mere om om EG's tilgang til omnichannel i detailhandlen på vores website.
#detail #engros #mode #livsstil #EG #ERP #CRM  
Add a comment...

Post has attachment
Microsoft Dynamics AX (AX7) online launch!

Deltag i Microsofts globale online launch onsdag den 9. marts og se den nye Dynamics AX.

Der er fokus på hastighed i det moderne erhvervsliv, hvor tingene går stærkt. Hvis man hurtigt kan træffe de rigtige beslutninger baseret på brugbar indsigt, kan virksomhedsforandringer gennemføres hurtigere, og der åbnes nye muligheder.

Tilmeld dig Microsofts online launch via websitet.

#launch #AX7 #Dynamics #AX #EG #microsoft
Add a comment...

Post has attachment
Nyt webinar om performane optimering i Cognos BI

Når du først er vant til (og afhængig af) at arbejde med business intelligence, bliver det vigtigt for dig, at Cognos danner rapporter hurtigt.

Derfor afholder EG to webinarer, så du kan blive mere effektiv i din brug af Cognos BI. Vi afholder webinaret: torsdag den 25. februar og onsdag den 2. marts. Begge gange kl. 10.00-10.30.

Tilmeld dig på vores website. Vi glæder os til at inspirere dig.
#cognos #BI #EG #business #intelligence #webinar  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded