Profile cover photo
Profile photo
Sheila Adziz
770 followers -
Bergantunglah Pada Allah Ya Somad
Bergantunglah Pada Allah Ya Somad

770 followers
About
Sheila Adziz's posts

Post has attachment

Post has attachment
Besarnya Pahala Ibu Hamil Yang Solat
Info solat kepada ibu hamil    sungguh indah ganjarannya... semoga ibu-ibu yang hamil di luar sana mendapat kemudahan dan ganjaran berlipat ganda namun, setiap apa yang Allah tentukan adalah yang terbaik, sama ada anda ibu hamil mahu pun tidak, kita sebagai...

Post has attachment
Bila Berdiskusi Dengan Para Ilmuan
Minggu lepas. minggu kesibukan saya. Ye la dalam dua minggu kena siapkan satu artikel. Dah la tukar tajuk. Dalam semalaman saya siapkan sebelum presentation hari berikutnya. Allhamdulillah, tanpa daya saya melaksanakan smeuanya tanpa kasih sayang Allah Ya R...

Post has attachment
DILARANG SOMBONG
kakak Amani yang buat baju tuk mama katanya.... Saya termenung sejenak, befikir, memikir dan terfikir dengan kenyataan di bawah.... Kenapa? Tepuk dada tanya iman..... kerana saya yakin kita semua mendukung 6 rukun iman, 5 rukun islam dan 1 ihsan.... *DILARA...

Post has attachment
Diari Saya Hari Ini
Allhamdulillah... syukur pagi yang rahmat....  Hari ni, hantar kakak ke sekolah, masuk ofis, p breakfast ngan Kak Ngah Zara, baby Nur Jannah and daddy.... The n hantar kak ngah ke taska, terus p klinik injection imunisasi tuk 3 bulan.... Nur Jannah dah baik...

Post has attachment
GIVEAWAY NURUL & FRIENDS
    LEBIH 20 ORANG PEMENANG DICARI !! FOLLOW BLOG  *WAJIB* Syahirah Valiant | Tarot The Fool  | Shikin Razali  | Syah Banu  | Jun Zie  | Hanis Masturina  | Shaidatul Aireen  | Pensil Dua Bee  | Baby Shambles  | Syazwani Zunidan  | Sii Nurul  | Mama Maszul...

Post has attachment
Memory Autograf Lama
Raya lalu, masa balik kampung tersnap juga akhirnya autograf lama saya. hehehe..... Masa dalam pantang kat kampung tu, saya jumpa dan duk tengok semula autograf tu. Masa zaman sekolah memang femes la bab bab autograf bagai ni... Seingat saya autograf ni mas...

Post has attachment
MELATIH CARA PANDANG YANG DAPAT MENJAMIN KESUCIAN HATI
MELATIH CARA PANDANG YANG DAPAT MENJAMIN KESUCIAN HATI Bagaimana seharusnya seseorang memandang orang lain dalam pergaulan sehari-hari? Ciri-ciri orang orang soleh itu, dia tak pernah memandang buruk orang lain selain dirinya sendiri. Kalu dirimu masih meli...

Post has attachment
Doa Untuk Pengantin Baru
Bicarahati Pengantin Baru: Allahumma Ya Rahman ya Rahim ya Wadud ya Jaami', sesungguhnya Engkaulah yang mengikat hati2 hambaMu dengan kasih dan cintaMu. Jadikan tali ikatan ini membawa kami lebih dekat denganMu. Ya Allah, letakkan cinta manusia digenggama...

Post has attachment
Takbur dan Hasad Itukah Kita
Takbur dan Hasad Itukah Kita // Punca kebanyakan masalah manusia ialah sifat takbur dan hasad. Takbur kerana merasa dirinya lebih baik dan menghina orang lain. Hasad kerana tidak suka melihat orang lain mendapat nikmat dan ingin nikmat itu hilang daripada o...
Wait while more posts are being loaded