Profile cover photo
Profile photo
cik cerita
9 followers
9 followers
About
cik's posts

Post has attachment
THAILAND - PATTAYA - PART 1
Hello............ Trip ke Pattaya ni pendek je  3 hari 2 malam.Trip ni aku hampir cancel sebab aku takde prepare apa pun.Semua last minute aku settle.Tapi tiket tu dah lama aku beli tapi macam biasa lepas beli aku pandang sepi sampai la dekat dekat nak perg...

Post has attachment
THAILAND - PATTAYA
Be kind to yourself so that you may only accept into your life those who treat you with kindness  To be happy,it's a choice  To let go,it's liberating  To forgive yourself.Leave the past in the past   To be yourself,it's the best you can be  To love yoursef...

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH - KOREA - 2015 - DAY 3 - PART 3
Layan lagi sikit Nami during autumn yang sangat cantik Add caption

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH - KOREA - 2015 - DAY 3 - PART 2
Mood nak jalan pun ada jom la kita.Aku plan nak pergi walking path ginko tree land.Tapi nak kesana kena lalu Pine tree lane.Area sini pun orang dah ramai apatah lagi dekat ginko tree land tu.Yang ramai ramai ni agaknya jam berapa diorang sampai. Nak cover N...

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH - KOREA 2015 - DAY 3 PART - 1
Hari ke - 3 Sambung lagi citer zaman purba........................................................... yeahhh hari paling excited ni,awal pagi lagi aku dah bangun,nampak tak betapa semangatnya aku.cepat cepat siap dan cepat cepat keluar dan cepat cepat boleh...

Post has attachment
CHINA 2016 - HANGZHOU - PART 1
Sambungan cerita di China............................... Aku  sampai Hangzhou Xiaoshan International Airport lebih kurang jam 1.30 petang.Aku antara orang last  keluar dari kapal.Malas nak terkejar kejar.Kejar pun bukan ada orang tunggu. Sampai macam biasa ...

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH 2015 - DAY 2 - PART 2
Garden Of Morning Calm - part 2 Aku pergi time autumn so yang terpaling gah haruslah bunga Chrysanthemun. Apa yang aku baca garden ni sangat cantik pada musim bunga dan musim luruh.Cuma waktu aku sampai tu banyak lagi pokok pokok yang belum bertukar warna. ...

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH 2015 - DAY 2 - PART 2
Garden Of Morning Calm - part 2 Aku pergi time autumn so yang terpaling gah haruslah bunga Chrysanthemun. Apa yang aku baca garden ni sangat cantik pada musim bunga dan musim luruh.Cuma waktu aku sampai tu banyak lagi pokok pokok yang belum bertukar warna. ...

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH 2015 - DAY 2 PART 1
Hari ke 2 Takpe kan lepas setahun baru entry keluar.Aku malas nak load pic sebenarnya.Jangan carut aku hoccay Pagi tu aku bangkit awal.Tapi amoi yang lain masih tidur lagi. Bangun pagi terus ke pantry.Pagi tu breakfast bebiasa je.Pantry pun sunyi sepi lagi....

Post has attachment
SANTAI MUSIM LURUH 2015 - DAY 2 - PART 2
Aku pergi time autumn so yang terpaling gah haruslah bunga Chrysanthemun. Apa yang aku baca garden ni sangat cantik pada musim bunga dan musim luruh.Cuma waktu aku sampai tu banyak lagi pokok pokok yang belum bertukar warna. Jom ar aku bawak jalan jalan ten...
Wait while more posts are being loaded