Profile cover photo
Profile photo
Shahida Dzulkafli
555 followers -
Simple but Complicated
Simple but Complicated

555 followers
About
Shahida's posts

Post has attachment
Menang GiveAway by The Cartieca
Assalamualaikum.. Hye semua.. Alhamdulillah, masih ada rezeki buat Sha.. Kali ini Sha menang tudung cantik dari Blog Cartieca.. Terima kasih pada owner blog sebab memlih sha sebagai pemenang.. Kalau korang nak semak senarai pemenang, boleh klik SINI . Nama ...

Post has attachment
Alexa Ranking #5
Assalamualaikum.. Hye semua.. Yeah!! Ada perubahan.. Walaupun tak banyak tapi berubahlah juga kan.. Ini Sha check pada 20.06.2017..

Post has attachment
Birthday Nur Amani #7
Assalamualaikum.. Hye semua.. Semalam sambut birthday Nur amani.. Amani dah siap-siap request nak kek sama macam adik.. Mujurlah orang yang buat kek tu masih terima order.. Kek Cheese dia memang sedap.. selain kek Amani request nak mainan doktor-doktor.. Aj...

Post has attachment
Membaca di Wattpad #1
Assalamualaikum.. Hye semua.. Jun ini sha kurang membaca buku fizikal.. Kekangan masa dan keterlupaan membubuh buku dalam beg tangan.. Jadinya Sha membaca di Wattpad.. Ada satu karya yang Sha baca hasil tulisan Blogger Mai.. Best tau karya beliau tu.. Tajuk...

Post has attachment
Whisper (2017)
Assalamualaikum.. Hye semua.. Sha tengok drama ini separuh jalan je.. Sampai episod tiga.. Mood ke laut.. Tak pastilah kenapa.. Tapi dari episod first lagi Sha dah tak boleh nak follow.. Gigih jugalah nengok, sebab kadang-kadang episod 1 tak best.. Masuk ep...

Post has attachment
Birthday Nur Amani #7
Assalamualaikum.. Hye semua.. Semalam sambut birthday Nur amani.. Amani dah siap-siap request nak kek sama macam adik.. Mujurlah orang yang buat kek tu masih terima order.. Kek Cheese dia memang sedap.. selain kek Amani request nak mainan doktor-doktor.. Aj...

Post has attachment
Membaca di Wattpad
Assalamualaikum.. Hye semua.. Jom membaca.. Nak seribu daya, tak nak seribu dalih... Selain dari buku yang boleh dipegang.. Sha juga membaca di Portal Ilham dan Wattpad.. Selalunya bila lupa bubuh buku dalam handbag.. Pastu kena menunggu.. Memang nak membac...

Post has attachment
Wordless Wednesday #Ramadhan


Post has attachment
Jom Balik Raya : Ramadhan Raya Blogger Contest
Assalamualaikum.. Hye semua.. Tinggal tak lama je lagi nak rayakan.. Raya kat mana?? Sha macam biasa akan balik ke Kampung Gajah terlebih dahulu.. Kemudian baru ke Ayer Tawar.. Selalunya bila nak balik kampung ini, macam-macam nak kena prepare.. Baju anak-a...

Post has attachment
SGShop : Sending To Malaysia
Assalamualaikum.. Hye semua.. Alhamdulillah.. Rezeki dari 3 GA SgShop.. Sha gunakan credit tu untuk beli barang dan bayar kos penghantaran.. Yang paling mahal dah tentulah rak buku.. Hehehe.. Tapi berbaloilah.. Tak sabar nak susun buku dekat rak.. Sha check...
Wait while more posts are being loaded