Profile cover photo
Profile photo
Shahida Dzulkafli
559 followers -
Simple but Complicated
Simple but Complicated

559 followers
About
Shahida Dzulkafli's posts

Post has attachment
Pesan Abang - Sudirman
Assalamualaikum.. Hye semua.. Pernah dengar tak lagu ini? Sha terdengar dekat Sinar.. Jenuh gak cari, sebab tak tahu tajukkan.. Mujur ada member share dekat telegram.. Lirik Pesan Abang - Sudirman Adikku muda remaja Awasi bila melangkah Wajahmu manis bak bu...

Post has attachment
#ootd Bersama Beg SG Shop
Assalamualaikum.. Hye semua.. Yeah!! Berjaya juga ber #ootd dengan Beg Pink ini... Tak pandai sangat nak bergambar.. Sajalah testing-testing.. Tapi, macam biasalah.. Ada je yang nak menyelit.. Ini dekat bangunan pentadbiran.. Buaian tu cantikkan.. Ini depat...

Post has attachment
Kataloging Buku Perpustakaan Negara Malaysia
Assalamualaikum.. Hye semua.. Perkongsian mengenai kerja Sha..  Sebelum ini Sha ada share mengenai pinjaman 400 buah buku dengan Perpustakaan Negara Malaysia kan.. Baca di SINI.  Lepas proses pinjaman di PNM, sekarang Dha share apa yang Sha buat di Perpusta...

Post has attachment
Wordless Wednesday #Book


Post has attachment
Cinta Awek dan Pakwe oleh Hasrudi Jawawi
Assalamualaikum.. Hye semua.. Novel cinta yang memberi pengajaran.. Kisah cinta yang tidak kesampaian pada awalnya akibat ego dan juga gangguan pihak ketiga.. Selain cinta, ada juga diselitkan isu kekeluargaan.. Bagaimana peranan ibu bapa juga memainkan per...

Post has attachment
Tao Kae Noi : Crispy Seaweed - Tom Yum Goong
Assalamualaikum.. Hye semua..  Adoi.. Sejak-sejak ni rasa macam syok pula cuba snek berasaskan seaweed ni..  Memang teruja dan seronok..  Yang terbaru,  Sha cuba jenama Tao Kae Noi ini..  Sedap dan mengancam..  Harga RM2 lebih..  Dalam pek ini, adalah beber...

Post has attachment
Jamuan Raya di Kuarters Politeknik
Assalamualaikum.. Hye semua.. Rabu malam, kuarters tempat Sha duduk ini buat jamuan raya.. Buat stail potluck.. Masing-masing bawa makanan.. Bukanlah beria-ia sangat pun.. Sekadar nak memeriahkan kuarters dan merapatkan ukhwah.. Tapi tu lah.. Ada juga yang ...

Post has attachment
Cinta Awek dan Pakwe oleh Hasrudi Jawawi
Assalamualaikum.. Hye semua.. Novel cinta yang memberi pengajaran.. Kisah cinta yang tidak kesampaian pada awalnya akibat ego dan juga gangguan pihak ketiga.. Selain cinta, ada juga diselitkan isu kekeluargaan.. Bagaimana peranan ibu bapa juga memainkan per...

Post has attachment
Top Commentor Jun - Julai 2017 di BLog Starlavenderluna
Assalamualaikum.. hye semua.. Alhamdulillah.. Sha masih lagi tersenarai dalam carta  Top Commentor Jun - Julai 2017 di BLog Starlavenderluna dan juga bloglist Shikin Razali .. Korang nak tersenarai juga?? Jom terjah blog Shikin Razali .. Sambil-sambil tu bo...

Post has attachment
Jamuan Raya di Kuarters Politeknik
Assalamualaikum.. Hye semua.. Rabu malam, kuarters tempat Sha duduk ini buat jamuan raya.. Buat stail potluck.. Masing-masing bawa makanan.. Bukanlah beria-ia sangat pun.. Sekadar nak memeriahkan kuarters dan merapatkan ukhwah.. Tapi tu lah.. Ada juga yang ...
Wait while more posts are being loaded