Profile cover photo
Profile photo
Ardian Kycyku
84 followers -
Writer / University Professor / Rector
Writer / University Professor / Rector

84 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Tubim - një rrëfilm© [AL]
"Tubim" - një rrëfilm© [AL]
"Tubim" - një rrëfilm© [AL]
sken-ar.blogspot.com

Post has attachment
"Tubim" - një rrëfilm© [AL]
Trailer
"Tubim" - një rrëfilm© [AL]
"Tubim" - një rrëfilm© [AL]
sken-ar.blogspot.com

Post has attachment
"Tubim" - një rrëfilm
Trailer
"Tubim" - një rrëfilm
"Tubim" - një rrëfilm
ardiankycyku.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Kafaz (prozë)
Credits to Iulia Enkelana Disa hynin në kopshtin zoologjik vetëm për të fshehur erërat e veta të rënda, se kafshët i dinin përmendësh dhe përgjithësisht ishin të fandaksur pas qenve rrugaçë, maceve dhe hamsterëve. Gjatë endjes mes kafazeve, shumica bënin si...
Kafaz (prozë)
Kafaz (prozë)
ardiankycyku.blogspot.com

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Shqip
[Në Emisionin URA, RTSH3, dhjetor 2018. Fragment. Regjia: Iva Garo; Moderator: Artur Bejzade. Copyright: RTSH]
Shqip
Shqip
ardiankycyku.blogspot.com

Post has attachment
Shqip

Post has attachment
"A bridge" - Official Selected at African Smartphone International Film Festival (ASIFF2018)
Poster by KÜdesign©

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded