Profile cover photo
Profile photo
kaycik craft
About
Posts

Post has attachment
**
hai..:) meh nak updated jenis2 ALPHABET BEADS yang lain pulak sebelum kaycik tidoo zzzzz :') Bulan Colourful Bulan Putih Colourful Okay jenis bulat macam bulan ni ada dua jenis je tau :D Now korang scroll kat bawah untuk tengok jenis bulat pulak :P Bulat Hi...
kaycik empire
kaycik empire
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum..:) Ada yang cari ALPHABET BEADS tak?? kot ada yang google2 supplier yang murah2? Boleh cuci2 mata uolss kat blog kaycik ni :)) Haa !! suka tak dengan ALPHABET BEADS ni?? Untuk yang tak tahu..ni jenis ALPHABET BEADS cube :) Macam mana dengan...
kaycik empire
kaycik empire
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum semua :) Alhamdulillah masih dapat lagi updated blog untuk tahun 2017.. :') Rasa macam dah berhabuk blog ni huhu Kaycik kembali dengan azam baru tapi dengan bisnes yang sama..:)) Hope korang selalu support bisnes kecil-kecilan Kaycik ni okay...
Add a comment...

Post has attachment
Updated Barang .
Hye , Assalamualaikum korang . Sempat lagi untuk Kaycik ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua terutamanya customer yang selalu berurusan dengan saya . Hehe . Macam mana raya korang ? Meriah ke ? So , setelah sekian lama blog sunyi sepi , hari ni ...
Updated Barang .
Updated Barang .
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beads Huruf , Wooden Beads , Button Sudah Restock !!
Assalamualaikum korang , untuk semua yang berminat dgn barang-barang kraf ,  malam ni Kaycik Craft nak update beberapa jenis barang yang telah di restock . Antaranya adalah Beads Huruf . Murah-murah je . Banyak pilihan yang ada . Hanya serendah RM7 untuk 10...
Add a comment...

Post has attachment
Ready Stock Felt
Hari ni update untuk stock Felt . Ada pelbagai jenis yang Kaycik Craft sediakan . Jom tengok . Caption untuk jenis felt di atas gambar . Saya bagi harga kasih sayang untuk korang-korang semua . Grab it now ! Boleh whatsapp ke    0174316511   untuk tempahan ...
Ready Stock Felt
Ready Stock Felt
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Custom Made Pillow .
Tercari-cari barang untuk dijadikan hadiah kepada seseorang ? Apa kata korang bagi hadia bantal comel ni  :) Murah je tau . Ready stock . RM8 Boboi Boy & Elmo .  RM30 untuk one set Upin & Ipin . Sekiranya korang berminat , korang boleh whatsapp ke nombor 01...
Custom Made Pillow .
Custom Made Pillow .
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wooden Button
Berminat dengan wooden button ? Hari ni Kaycik Craft ada menyediakan beberapa koleksi . Special design tau . Rugi kalau tak grab sebab cecomel sangat  :) 100pcs minimum order ( serious buyer only ) Whatsapp 0174316511
Wooden Button
Wooden Button
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wooden Beads .
Terdapat beberapa jenis woodden beads yang dijual dan sekiranya korang berminat , silalah membuat tempahan dengan menghubungi saya di : Whatsapp : 0174316511 ( PRE ORDER )  
Wooden Beads .
Wooden Beads .
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beads Huruf .
Kepada semua penggemar Beads Huruf , saya juga ada menjual beberapa jenis koleksi yang comel-comel . Sekiranya korang berminat , korang boleh whatsapp ke nombor 0174316511 untuk tempahan :) Semua item adalah ready stock . Hanya RM7 untuk 150pcs ! Grab it no...
Beads Huruf .
Beads Huruf .
kaycikempire.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded