Profile cover photo
Profile photo
Gebroeders Janssen
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
De Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord & Dans Dilbeek i.s.m. de Italiaanse architect Carlos Arroyo & Boen Parket.
Add a comment...

Post has attachment
Een prachtig staaltje vakmanschap! Deze lamelparketvloer in het Cegeka gebouw te Hasselt.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Een parketvloer heeft stijl en uitstraling, maar is aan slijtage onderhevig en dient dus soms te worden gerenoveerd. We zoomen even in op het proces van het parket herstellen.

http://www.gebroedersjanssen.be/parket/technische-opties/parket-renovatie
Add a comment...

Post has attachment
In elke ambacht vind je vakmannen en kunstenaars, iets wat zeker ook geldt waar het houtoplossingen voor het interieur betreft. Een prachtvoorbeeld van echte artiesten in deze sector is Di Legno®, een absoluut topmerk op het vlak van het natuurlijk patineren en vergrijzen van parketvloeren. Dit Limburgse bedrijf wist zich sinds zijn oprichting op te werken tot een ware referentie bij kenners en liefhebbers van eiken parketvloeren met een stijlvolle, doorleefde uitstraling en niet zonder reden.

http://www.gebroedersjanssen.be/parket/merk/di-legno-parketvloeren
Add a comment...

Post has attachment
De woorden vintage en retro zijn al enige tijd niet meer weg te slaan uit de modewereld. Datzelfde gevoel, dat het gebruiksgemak van nieuw met de uitstraling van oud samenbrengt, kan u ook in uw woon-, slaap- of eetkamer krijgen met verouderde parketvloeren. Verouderde houten vloeren zijn vaak gemaakt van eik en worden bewerkt om zo gekartelde zijkanten en de authentieke, doorleefde look te creëren die je vaak terugvindt in oude kloosters, herenhuizen en kastelen.

http://www.gebroedersjanssen.be/parket/categorie/verouderde-parketvloeren
Add a comment...

Post has attachment
Hoewel nv De Scheepvaart velen onbekend in de oren klinkt, speelt dit overheidsbedrijf een zeer belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Deze naamloze vennootschap van publiek recht werd in 2004 namelijk opgericht om een gezond, dagelijks beheer van de Vlaamse waterwegen voor haar rekening te nemen. Daarnaast doet zij dit ook voor alle watergebonden gronden. In praktijk staat nv De Scheepvaart in voor een duurzaam, dynamisch en commercieel beheer van niet minder dan 316 km kanalen, 47 km Maas, 45 sluizen en 172 bruggen. Van deze verantwoordelijkheden zijn sommige gedeeld met de Waalse tegenhanger, met name de ”Service public de Wallonie, Direction générale opérationelle de la mobilité et des voies hydrauliques”. Lees meer hier http://www.gebroedersjanssen.be/nieuws/project-nv-de-scheepvaart
Add a comment...

Post has attachment
In het voorjaar van 2013 lieten we u reeds weten, niet zonder trots, dat Gebroeders Janssen was uitverkoren om één van de enige Di Legno Concept Houses in Europa te realiseren. Vandaag vervult het ons zo mogelijk met nog meer trots om u te kunnen melden dat deze lofzang aan de wereld van het hout intussen werd voltooid en open staat om u op een ontdekkingstocht langsheen de meest prachtige houten creaties te voeren. Lees meer hier http://www.gebroedersjanssen.be/nieuws/parket/di-legno-concept-house
Add a comment...

Post has attachment
Het Belgische hotelwezen telt tal van pareltjes, het ene al bekender dan het ander. Een hotel dat zonder de minste schroom in dit rijtje mag plaatsnemen, is hotel 's Hertogenmolens in Aarschot. Overnachten in een stijlvol hotel, voorzien van alle comfort en ingericht in een historische watermolen, minder dan speciaal kan dit niet worden genoemd. De bijhorende brasserie met terras dat zweeft over de Demer, maakt het unieke karakter helemaal compleet.

Het prachtige Aarschot, gelegen langsheen de Demer en op een boogscheut van de populaire Vlaamse steden Leuven en Diest, heeft een patrimonium dat met de grootste zorg en terechte trots wordt bewaard. De prachtige glooiende heuvels die de stad omringen, zorgen voor totaalplaatje dat klopt.

Lees meer op http://www.gebroedersjanssen.be/nieuws/project-s-hertogenmolens-aarschot
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded