Profile

Cover photo
nabilah afandi
Works at Chic n Toe
Lived in Kuala Lumpur
54 followers|58,155 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

nabilah afandi

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua.. Dah lama tak update blog dekat sini, maklumla sibuk sikit dengan online di facebook dan instagram sambil melayan order dari customer kami yang sangat extravaganza sebelum raya haritu...
1
Add a comment...

nabilah afandi

Shared publicly  - 
 
Jom dapatkan koleksi terbaru kami UFIE DRESS yang sangat awesome dan sweet nie..Sesuai untuk yang berhijab dengan hanya RM69! Order via FB : https://www.facebook.com/chicntoe?ref=hl Whatsapp : 0111 5690 885
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
54 people
nabilah afandi's profile photo
muzammil arif's profile photo
Packet Buddy's profile photo
umi kalsom Salleh's profile photo
Usahawan Bestari's profile photo
Ahmad Noriddin's profile photo
Amirul Afifi's profile photo
roswary irwandy's profile photo
Atika Nurina's profile photo

nabilah afandi

Shared publicly  - 
 
UFIE DRESS mempunyai getah hujung lengan memudahkn untuk berwudu’, kain yang sangat soft dengan full lining so xperlu risau jarang bagi yang berhijab! RM69 Order via FB : https://www.facebook.com/chicntoe whatsapp : 0111 5690 885
 ·  Translate
1
Add a comment...

nabilah afandi

Shared publicly  - 
 
New Arrivals!
1
Add a comment...

nabilah afandi

Shared publicly  - 
 
come and order your cupcakes today!
1
Ahmad Tayib's profile photo
 
Okey cantik tu.. slmt berjaya... boleh joint biz sama yer. Anak saya ada di Cina sekarang ni dia belajar kat sana tu di Guangzohau. Jika kita idie yg best kita bincang macam mana nak buat pasaran lagi yer.. Bijak tu.. usaha pasti berjaya..
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have her in circles
54 people
nabilah afandi's profile photo
muzammil arif's profile photo
Packet Buddy's profile photo
umi kalsom Salleh's profile photo
Usahawan Bestari's profile photo
Ahmad Noriddin's profile photo
Amirul Afifi's profile photo
roswary irwandy's profile photo
Atika Nurina's profile photo
Work
Occupation
Employee of Chic n Toe
Skills
designers, fashion, art
Employment
  • Chic n Toe
    Owner, 2011 - present
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
In a domestic partnership
Other names
Bella
Apps with Google+ Sign-in
Story
Tagline
Founder & Creative Director at Chic n Toe
Introduction
salam dearest chic n toe..im a new blogger here so really appreciated for those yang beri tunjuk ajar and supported my blog shop, so if u have any suggestion or ideas just drop ur comment or message and insyaallah i will reply it...and very thankful juga pada yang sudi tolong promotekan blog nie, banyakkan followers and subscribe tau! so pada yang nk buat pembelian secara retail atau borong, can drop ur order now via mail, whatsapp : bella.afandi@gmail.com / 0111 5690 885. TQ
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Kuala Lumpur