Profile cover photo
Profile photo
Fiza Ghulam
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
PS Lightroom 3 : Painting Theme
Salam.. Wuyoo lama benaw xhapdate blog..ah xreti nk hapdate membebel pepanjang..nk kata wat tutorial shawl lg buta fesyen..aku nk share bnd yg aku minat and salu buat je.. Kali ni nk share apa yg aku salu buat.tp xbebel panjang kot.juz tunjuk sesikit je..ih...
Add a comment...

Post has attachment
PS Lightroom 3 : Black And White Theme
Gittew semangat hapdate blog sampai dua entry sekali..hokkeh kali ni plak nk share tema black and white.mungkin bila kau tgk gambo sebelum dan selepas kau akan...haaa...jeng jeng jeng *bajet cm pro sgt Gambo Before..siap berkarpet bagai After hah over tak h...
Add a comment...

Post has attachment
Edisi Lightroom lagi
Ha lama aku xmain edit2 gambo..then try usha2 album gi Legoland terjumpa satu gambar yg aku ase nk try edit.. Memilih tema 'ku dipenjara janji boley?' Pastu blur xtau nak wtpe je kt pic ni..try godek2 kt lighroom plak..jd la hasil simple camni haa.. Pastu a...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 10 : SNAPSEED-WEDDING OUTDOOR
Assalamualaikum.. Dan bila mana kau menunggu lama gambar wedding outdoor kau dari Photographer profesional yang ditempah lalu dengan pantas kau pun mengedit gambar kau sendiri..ngehh ngehh..ramai tanya aku edit guna apa gambar wedding siap buat cover photo ...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 9 : HDR 2
Assalamualaikum.. hai kawan-kawan semuaaa..eh aku rasa HDR ni bes pulak! serius rasa gambar makin smart..cehhh...kali ni aku nak share gambar time aku bercuti kat Bukit Tinggi Pahang. kalau korang pernah pegi tempat ni ala-ala kat Francis gituu..memang best...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 8 : HDR
Assalamualaikum and hye ! Kali ni aku nak try lain sikit..iaitu HDR ataupun High Dynamic Range..saje nak buat kelainan sikit untuk entry kali ini.orang kata HDR tough sikit sebab cara nak edit dia memerlukan tiga jenis exposure yang berlainan. exposure over...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 7 : MOVIE STYLE
Assalamualaikum ! Pebende tah tajuk entry movie style.haha! sebab aku dah tak tahu nak letak tajuk apa. ini je yang terlintas kat fikiran aku.kih kih..tak ada pun unsur-unsur movie pun..feeling-feeling sendiri je..ok la! gambar ni diambil ketika aku bercuti...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 6 : BOKEH AND WORD
Assalamualaikum ! Entry kali ni aku nak berkongsi satu cerita. aku ni jenis yang suka edit gambar tapi tak suka jadi jurugambar sebab tak kreatif nak ambik. Nak dijadikan cerita, gambar yang aku guna kali ni adalah time aku bercuti kat Legoland JB. gambar n...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 6 : VINTAGE STYLE
Assalamualaikum and haip haip kapten.. ok sepanjang minggu ini jenuh aku fikir nak letak tema apa pulak kali ni..then dapat satu idea ! vintage style..sebenarnya aku memang jenis suka tema old school ni..ala-ala benda yang nampak klasik.. so jom ! BEFORE : ...
Add a comment...

Post has attachment
THEME 6 : MAKE MEMORIES !
Assalamualaikum and hye friends ! Untuk pengetahuan, aku suka guna subjek gambar kawan-kawan untuk buat eksplorasi dan eksperimen.hee..kali ni aku guna gambar housemate aku time lepak kat Proton City.. BEFORE : waktu gambar ni diambil, aku rasa boleh wat so...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded