Profile

Cover photo
41 followers|85,257 views
AboutPostsVideos

Stream

Vaši Internet Oglasi

Shared publicly  - 
 
Stigle su nam šolje... ;)
1
Add a comment...

Vaši Internet Oglasi

Shared publicly  - 
 
Radi lakse komunikacije sa korisnicima, napravili smo i google stranicu, dodajte nas u Vase krugove kako bi smo bili blizi.
 ·  Translate
2
Add a comment...
Story
Tagline
Kupite, prodajte, zamenite, iznajmite, poklonite...
Introduction
Vaši Internet Oglasi je novi besplatni internet portal za male oglase 

Prilikom osnivanja na umu smo imali naše prijatelje koji imaju nešto da kupe, prodaju, iznajme, poklone i sl., ali takođe i sve buduće korisnike koji ce postati naši prijatelji. 

Cilj portala Vaši Internet Oglasi je da ostvarite odredjeni nivo sigurnosti prilikom prodaje ili kupovine, tj smanjite rizik koji bi postojao prilikom kupovine ili prodaje preko drugih internet stranica. Na portalu Vaši Internet Oglasi trgujete sa prijateljima, i prijateljima Vaših i naših prijatelja. 

Podrazumeva se da smo proces registracije i prijave maksimalno pojednostavili. Ukoliko imate nalog na Facebook-u, Google-u, Yahoo-u, ili OpenId-u ulogujte se preko tih naloga. 

Postavljanje vašeg oglasa je potpuno besplatno. Ukoliko želite da pregledate postojeće oglase, koristite napredan pretraživač, i pomoću detaljnih kriterijuma pronađite oglas koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. 

Ulogujte se, recite Vašim prijateljima, oni svojima itd. Tako će vaš oglas videti više ljudi, a nikada se ne zna ko će od njih biti potencijalni kupac Vaših proizvoda ili usluga.

Contact Information
Contact info
Email