Profile cover photo
Profile photo
Looman Hospitality TV Solutions
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Hampshire hotels upgraden televisies en tv-netwerk in Nederland.

De Hampshire hotel groep, een unieke hotelketen in de Benelux met zowel hotels in eigen beheer als in franchise, is zojuist gestart met het upgraden van haar televisie netwerk. Voor eind 2017 worden in 22 hotels circa 2500 televisies vervangen door de nieuwere LED-Tv’s uit de Studio lijn van Philips. Daarnaast zal ook digitale televisie volledig worden toegepast in het tv-netwerk van de Hampshire hotels.

Lees het volledige artikel op: http://bit.ly/2b2IUfG
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Hotel TV infrastructuur en het hotel informatie systeem bij Van der Valk Hotel Saint Aygulf aan de Cote D'Azur zijn zojuist geupgrade!

Voor meer informatie over onze diensten: http://www.looman.tv
PhotoPhotoPhotoPhoto
19-04-16
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Hoe zorg je voor stabiel, snel en betrouwbaar internet in je hotel? Hoe zorg je ervoor dat je gasten er blij van worden en je een goede rating geven? Lees het in ons laatste artikel: http://bit.ly/1kHSaJl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Campanile upgrade televisie aanbod in Nederlandse hotels

De Campanile hotelketen is druk bezig in haar Nederlandse hotels het televisie netwerk en aanbod te upgraden naar de laatste tv standaarden. In samenwerking met KPN Digitenne is Looman Hospitality TV Solutions bezig het televisie signaal en aanbod te optimaliseren.

http://www.looman.tv/Nieuws/Campanile-upgrade-televisie-aanbod-in-Nederlandse-hotels
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoe zorg je er voor dat de hotelgast direct boekt via jouw eigen website i.p.v. een OTA of sites als Booking.com of Expedia? Wij schreven er een artikel over!
Add a comment...

Post has attachment
Stijlvol overnachten in ’t Goude Hooft in Den Haag
 
 Het blijft altijd een uitdaging om een hotel restaurant te vernieuwen en toch het historisch karakter ervan te bewaren. Zeker wanneer de historie van het pand terug gaat tot 1423.
 
Bij BIG Horeca was men zich hiervan bewust bij de overname van ’t Goude Hooft begin 2012. Na eerdere verbouwingen zijn er onlangs op de 2e en 3 verdieping 8 unieke en bijzonder stijlvolle hotelsuites gerealiseerd met tal van faciliteiten en services.
 
Wat te denken van gratis wireless internet, gebruik van iPad air tablet, king size bedden, koffiemachine van Nespresso en tenminste twee Philips flat- screens per hotelsuite om zomaar even wat te noemen. Voor zowel de particuliere als zakelijk hotelgasten van verschillende nationaliteiten zijn er nu bovendien 72 hotel tv kanalen beschikbaar waardoor iedere hotelgast zijn favoriete televisie kanalen kan bekijken.
 
Voor zowel eten & drinken, vergaderen of overnachten biedt  ’t Goude Hooft u een unieke beleving. Meer informatie is te vinden op de website van ’t Goude Hooft.

#hotel #televisie #hoteltv #Philips

 
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe generatie Philips Smart TV’s op komst

Als marktleider in de hospitality branche blijft TP Vision de Philips Smart televisies verder ontwikkelen en is de 4e generatie inmiddels in aantocht. Innovatie en Total Cost of Ownership (TCO) zijn de succesvolle ingrediënten achter de opmars van Philips hotel televisie.

#hotel #philips #hoteltelevisie #televisie #tv  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded