Profile cover photo
Profile photo
ASG Szerelvény Kft. ASG Szerelvény Kft.
About
Posts

Az idei évben nagymértékű termékkör és terméktípus bővítést hajtottunk végre.

Partnereink igényeinek megfelelően bővítettük golyóscsap kínálatunkat. 
A megújult termékválaszték lehetővé teszi a legkülönfélébb, legkülönlegesebb igényeknek való megfelelést is. Gömbcsapjaink, golyóscsapjaink nem csak alap formában rendelhetőek, hanem típustól függően kézi működtetéssel és helyzetjelzővel is fel vannak szerelve. Ugyanígy kibővült a pillangószelep termékcsoportunk is, kézi működtetéssel és helyzetjelzővel.

A Szelepek - Tolózárak - Elzárószelepek - Beszabályozó szelepek termékeink között megtalálhatóak a legújabb bronz, réz szelepek, beszabályozó szelepek, melyek megfelelnek a 97/23/EC direktívának. A beszabályozó szelepek precizitása mikromilliméteres szabályozást tesz lehetővé.
Rugós returnvent visszacsapó szelepeink és torlócsappantyúink teljesen új termékkörével jelentünk meg.

Acél és rozsdamentes acél karima választékunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Nem csak hegeszthető toldatos acélkarimákkal, hanem menetes és laps, valamint laza karimákkal is rendelkezésére állunk partnereinknek, leendő vásárlóinknak.

Szabályozó szelepeink egy és kétutú, valamint pneumatikus és elektromos működtetéssel is rendelkezésére állnak.

Amennyiben nem találja meg az Ön által keresett terméket, vagy katalógusunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailon, vagy telefonon keresztül, és munkatársaink a lehető leggyorsabban segítenek Önnek.
Add a comment...

Az ASG Szerelvény Kft az ipar és közműrendszerek területét átfogó szerelvények és az ezt kiegészítő elektromos és pneumatikus hajtástechnikai elemek valamint kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Beszállítóink kiválasztásakor fontos szempont számunkra a minőség, a megbízhatóság és a kedvező ár. Célunk kiváló minőségű termékkel, gyors szállítással, szakmai tanácsadással, versenyképes árakkal, személyes kapcsolatfelvétellel, reklamációk gyors kezelésével kielégíteni vevőink igényeit.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded