Profile

Cover photo
mknace unlimited
Works at Kementerian Pelajaran Malaysia
Lives in Gelang Patah Johor Malaysia
120 followers|12,699,913 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Majlis Doa Selamat dan Marhaban. Malam ni disekalikan. Dua majlis dalam satu. Baca yasin. Doa selamat. Marhaban. Terima kasih pada semua yang hadir bersama malam ni. Semoga dipermudahkan segala urusan kedua mertuaku dan mereka akan mendapat haji yang mabrur. InsyaAllah.
 ·  Translate
Majlis Doa Selamat dan Marhaban. Sila baca artikel Majlis Doa Selamat dan Marhaban selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Kong Kong Laut : A little walkabout. Sempat meronda sebelum dan selepas bengkel kat area ni. Kononnya nak sampai laaagi awal. Saja nak nengok sunrise. Kekeke. Rupa macam area Pendas Laut ja rupanya. Industri pun lebih kurang sama. Cuma sini lebih pada ikan. Ronda dari hujung ke hujung. Kebanyakannya sewa bot. Teksi air pun nanti akan diperkenalkan di kawasan ni ke Changi, Singapura. Selesai bengkel. Sambung jelajah lagi.
 ·  Translate
Kong Kong Laut : A little walkabout. Sila baca artikel Kong Kong Laut : A little walkabout selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Majlis Perhimpunan Bulanan bil.7/2016 dan Sambutan Aidilfitri Jabatan Pendidikan Negeri Johor. Semalam. Selesai majlis berkaitan. Dimulakan dengan ceramah bulanan. Disertakan sekali dengan majlis pelancaran ibadah korban kemboja. Diteruskan dengan perhimpunan bulanan. Kali ni urusetianya adalah KSK. Tak lupa. Anugerah EKSA turut disampaikan dalam perhimpunan. SPM dapat tempat kedua untuk kedua-dua kategori. Tahniah pada SPK untuk bilik pegawai terbaik dan SPSPK untuk pantri terbaik. Selesai aje. Majlis sambutan aidilfitri pula mengambil tempat di dewan jauhar. Ambil kesempatan untuk ambil gambar sektor yang tertunda pagi tadi. TQ pada semua yang tolong amik gambar guna kamera den. Kekeke.
 ·  Translate
Majlis Perhimpunan Bulanan bil.7/2016 dan Sambutan Aidilfitri Jabatan Pendidikan Negeri Johor. Sila baca artikel Majlis Perhimpunan Bulanan bil.7/2016 dan Sambutan Aidilfitri Jabatan Pendidikan Negeri Johor selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Bihun Sup Pak Tam. Sampai Putrajaya ngam ngam lebih sikit pukul 1. Nak gi meeting, masa rehat. Sama la jugak nak gi check in kat rumah transit. So. Kita makan dulu. Cam biasa. Kat Presint 9. Dekat sikit ngan rumah transit tu. Selera lebih ke nak kan mihun sup. So. Cam biasa lah ye. Yummy.
 ·  Translate
Bihun Sup Pak Tam. Sila baca artikel Bihun Sup Pak Tam selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Hentian Sebelah Kulai Arah Selatan : Pit Stop #1. So. Hari Isnin pagi lagi dah bergerak ke Putrajaya untuk bengkel pembersihan. Singgah dulu di sini untuk isi minyak di Shell. Takde pulak gerai di hentian sebelah Kulai masa kami lalu. Maybe masih pagi. Maybe.
 ·  Translate
Hentian Sebelah Kulai Arah Selatan : Pit Stop #1. Sila baca artikel Hentian Sebelah Kulai Arah Selatan : Pit Stop #1 selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Bengkel Teknik Menjawab Matematik SPM SMK Taman Nusajaya. Tadi. Mama ke sekolah. Ada program. Boleh tahan pack nya kebudaks form 5 sekolah mama yerk. Good luck to all.
 ·  Translate
Bengkel Teknik Menjawab Matematik SPM SMK Taman Nusajaya. Sila baca artikel Bengkel Teknik Menjawab Matematik SPM SMK Taman Nusajaya selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...
In his circles
39 people
Have him in circles
120 people
Rahim Omar's profile photo
Eliss Mie's profile photo
hunaidi ismail's profile photo
Jaafar Mdyasin's profile photo
Shahira Azera's profile photo
Muhammad Azri's profile photo
Thomas Lee's profile photo
Idayu Kamarudin's profile photo
Aridah Abdul Rashid's profile photo

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Jenjalan Gelang Patah. Saja saja jenjalan. Amik angin. Fiqri masuk troli. Jalan keliling kampung. Layan kucen. Layan ayam. Pastu gerak ke pasar. Tapau sarap. Hehehe. Sempat snap sini sana.
 ·  Translate
Jenjalan Gelang Patah. Sila baca artikel Jenjalan Gelang Patah selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Lawatan STF 20160722 : All of us. Jarang jarang kami semua dapat berkumpul bersama kat STF macam hari ni. Memula pergi ke Angsana. Ada orang pesan filem polaroid la lagi. Ish ish ish. Tapau aje le lebih sikit. Katanya. Sambutan Hari Raya. Setel. Beli serba sedikit makanan. Tapau lagi kat foodcourt. Sampai STF memasing dah kebulur. Habis semua makanan yang ditapau tadi. Sebelum balik. Sempat posing sesama. Susah nak kumpul semua sekali kat STF camni.
 ·  Translate
Lawatan STF 20160722 : All of us. Sila baca artikel Lawatan STF 20160722 : All of us selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Bengkel Pembersihan Pangkalan Data SPS. So. 18 Julai tu, bermula la sesi analisa pangkalan data untuk 3 modul utama. Berpinau biji mata jugak nengokkan. Hehehe. Tadi jam 2 amik kunci ja kat rumah transit. Ngusung beg wak masuk bilik mesyuarat. Keluar. Masih mengusung. Oppss.. Menyeret. Pasal ada roda kan. Sekali sampai pintu utama. Terkesima jap. Penuh orang. Semua mata memandang. Hehehe. Semua orang besar ada rupanya. Bila ada orang nak keluar, semua mata tertumpu jap. Tunggu kereta sambil layan scenery berjerebu manusia depan pintu tu.
 ·  Translate
Bengkel Pembersihan Pangkalan Data SPS. Sila baca artikel Bengkel Pembersihan Pangkalan Data SPS selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Kopi Bintang @Lot 10 Cafe, Ayer Keroh. Pit stop nombor 2. Berenti sarap jap. Pekena kopi bintang sama telur ayam kampung setengah masak kat lot 10 cafe. Perghhh... Meme terbaeekkk!!!! Marbeles. Setel. Sambung jalan semula. Lam hujan renyai noh!
 ·  Translate
Kopi Bintang @Lot 10 Cafe, Ayer Keroh. Sila baca artikel Kopi Bintang @Lot 10 Cafe, Ayer Keroh selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Bengkel Persediaan Bahan Pengarah Bil.2/2016. Hai. Lama jugak aku posa nulih ni. Dekat seminggu. Memang seminggu pun. Hehehe. Ni ahad lepas. Hari pertama masuk ke pejabat sebelum keluar ke Putrajaya dekat dekat seminggu. So. Pagi tu tumpu jap ke EKSA. Saja clear up things. Petangnya. Kononnya nak revise beberapa perkara berkaitan EMIS. Sebelum turun ke bengkel di Putrajaya esoknya. Sekali. Ada meetims ni. Huhuhu. Lari sikit tune aku petang ni. Bab sektor, semua clear. Cuma ada beberapa data yang perlu dikeluarkan untuk melengkapkan bahan pengarah. Pastu. Siap ada makan makan. Huiyo. Tapi. Aku teruskan aje puasa. Len kali la ye.
 ·  Translate
Bengkel Persediaan Bahan Pengarah Bil.2/2016. Sila baca artikel Bengkel Persediaan Bahan Pengarah Bil.2/2016 selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Outing Bermalam Julai 2016 STF : Air Alert. Kali ni memang adhoc. Jumaat pagi iqa call. Katanya. Yang dedekat boleh balik. Air dah takde. So. Terus Ngambik. Kali ni geng Band merangkap geng STREAM dia, Adibah; balik bersama. On the way back. Singgah jap cari bahan mentah untuk projek STREAM tu. Hari ni. Nak balik pun. Masih singgah cari belen barang mentah. Layan aje ler. Boleh pulak pakai sedondon. Baju kegemaran hijo aku tu. Kebetulan sama ngan baju outing STF. Ngan warna. Ngan lining hitam. Kekeke. Baju ni pun dah 7 tahun tau. Awak berdua lum sekolah pun lagi.
 ·  Translate
Outing Bermalam Julai 2016 STF : Air Alert. Sila baca artikel Outing Bermalam Julai 2016 STF : Air Alert selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Kementerian Pelajaran Malaysia
    present
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
  • Monster Legends
  • Plants vs. Zombies 2
  • Paperama