Profile

Cover photo
mknace unlimited
Works at Kementerian Pelajaran Malaysia
Lives in Gelang Patah Johor Malaysia
118 followers|12,487,448 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Hospital Pakar Puteri : Follow-up Dr. Lim. Hari ni banyak persoalan akan terjawab. Cerita telenovela aku pun ada dua siri lagi. Tapi sebab ramai dah tanya dan aku pun dah selesai follow-up ni so terus kita cerita dulu lah. Part telenovela tu nanti aku sambung lagi bila tiap saat dan tika waktunya.
 ·  Translate
Hospital Pakar Puteri : Follow-up Dr. Lim. Sila baca artikel Hospital Pakar Puteri : Follow-up Dr. Lim selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 ·  Translate
The last piece. Sila baca artikel The last piece selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
ivina bergerak jua. Hari ni. Genap 12 hari livina aku tak gerak. Kali kedua jugak baru aku panaskan enjinnya semula. Alhamdulillah. Semua berkeadaan baik. Cuba bawak sampai ke farmasi. Success. Beli beberapa jenis ubat dan pelekat untuk iqi dan adik inaz. But still. Aku akan lenguh dan penat sikit after that. Gugel sikit (baru reti nak gugel tu) pasal ubat aku. Rupanya semua yang aku alami adalah side effect ubat tu. Ish ish ish. Biasanya aku la yang paling rajin nak cari itu ini. Kali ni memang aku serah dan ikut bulat bulat apa doktor buat
 ·  Translate
Livina bergerak jua. Sila baca artikel Livina bergerak jua selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Lawatan STF 20160618 : First without me. First time aku tak dapat bersama. Sempat godak henpon baru tadi. Setel semua bagi kat mama. So. Aku just call je iqa dari wad. Lupa. Si wani pun ikut sama. Seronok la dia main main kat situ jap.
 ·  Translate
Lawatan STF 20160618 : First without me. Sila baca artikel Lawatan STF 20160618 : First without me selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 ·  Translate
Another bad experience with GDex. Sila baca artikel Another bad experience with GDex selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 ·  Translate
Lawatan STF 20160625 : Go for KFC . Sila baca artikel Lawatan STF 20160625 : Go for KFC selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...
Have him in circles
118 people
Unit Perhubungan dan Pendaftaran's profile photo
sukarno abd hamid's profile photo
Bahar Ibrahim's profile photo
ibn ibnhasan's profile photo
Nor Saidah's profile photo
din ifford's profile photo
Shahira Azera's profile photo
Masrukan Kumaeri's profile photo
awang sahadan's profile photo

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Lepak bersama Fiqri. Lepak jap ngan si montel. Sambil main iPad. Hehehe. Harap dapat berita gumbira.
 ·  Translate
Lepak bersama Fiqri. Sila baca artikel Lepak bersama Fiqri selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Pertandingan Lampu 7 Likur 3 Kampung. Meriah la suasana kat sini malam malam akhir ni. Adik inaz asyik dok suruh atuk masuk je. Tengok le. Bukan senang nak menang. Sekadar suka suka ok ler.

Pertandingan ni melibatkan 3 kampung, kg melayu, kg jawa dan kg melayu baru wawasan. Pengadilan bermula dari 28 jun hingga 4 julai.
 ·  Translate
Pertandingan Lampu 7 Likur 3 Kampung. Sila baca artikel Pertandingan Lampu 7 Likur 3 Kampung selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Muafakat Johor : Touch N Go percuma sempena Syawal

1.Muat naik gambar dan cerita /kenangan tentang keceriaan, kemeriahan dan keunikan menyambut Syawal di negeri Johor.

Sila hashtag: #Raikansyawaldenganmuafakat #teamrayajohor #muafakatjohor di setiap penyertaan anda.

2. Print screen gambar yang telah anda upload dan slogan yang dimuatnaik di media sosial anda samada  FB, Instagram dan Twitter anda, dan emailkan kepada johorjauhar@gmail.com
 ·  Translate
Muafakat Johor : Touch N Go percuma sempena Syawal. Sila baca artikel Muafakat Johor : Touch N Go percuma sempena Syawal selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 
Wad Orthopedic Pakar Puteri : Day 2. Hari kedua baru la mencabar. Hari 1 takde pape sebab banyak ujian dibuat. Pagi tu doktor sampai. Borak borak ngan aku jap. Sambung lepak jap. Sekali nurse masuk ngan wilcha. Doktor nak jumpa kat luar.
 ·  Translate
Wad Orthopedic Pakar Puteri : Day 2. Sila baca artikel Wad Orthopedic Pakar Puteri : Day 2 selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
asiah Basri's profile photo
 
As salam ...what happened .... speedy recovery aamiin ....
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 ·  Translate
Pengalaman MRI scanning di Hospital Pakar Puteri. Sila baca artikel Pengalaman MRI scanning di Hospital Pakar Puteri selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...

mknace unlimited

Shared publicly  - 
 ·  Translate
Kelas Intensif SPM Sayangi Gelang Patah 20160624. Sila baca artikel Kelas Intensif SPM Sayangi Gelang Patah 20160624 selengkapnya di mknace unlimited™|The Colours of Life
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Kementerian Pelajaran Malaysia
    present
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
  • Angry Birds Under Pigstruction
  • Plants vs. Zombies 2
  • Paperama
  • Cooking Fever
  • Project 9
  • Alien Creeps TD
  • Monster Legends