Profile cover photo
Profile photo
nuna syana
623 followers -
When Nuna Kisses The Rosses
When Nuna Kisses The Rosses

623 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Salam Ramadhan🌸🌸🌸🌸🌸
Assalamualaikum.. Dah lama nuna tak update blog.. Tiba2 dah nak masuk bulan ramadhan dah.. Lagi 2 3 ari umat islam akan menyambut bulan mulia ni kan.. So korang2 di luar sana dah prepare belum untuk berpuasa ni?? Puasa dah ganti semua dah??? Hehehehe.. Lagi...

Post has attachment
Sometimes
Sometimes you just cant tell someone how you feel, you can never really find the right words to make them understand. Dear God, I want to take a minute, not to ask for anything from you. But simply to say thank you, for all I have. Dear God, Help me to unde...

Post has attachment
Happy Mother's Day
Happy Mother’s Day to all the beautiful moms out there who have stood by our side and inspired our lives! [Joyful]  Ibu.... ibu.... engkaulah ratu hatiku!  Sinonim dah dengan lagu yang biasa kita dengar kan.. btw nuna nak ucapkan selamat hari ibu pada mak d...

Post has attachment
Chocolate moist cookies sedap sangat
Salam.. hai semua !!! Jum beli cookies nuna... murah saje.. 1bekas rm27 dan tambah postage rm7... contact nuna yer untuk tempahan 0139767692   Uols boleh whatsapp atau wechat nuna okeyh !  P/s : do follow my instagram  Instagram :  nunasyana  twitter :  nun...

Post has attachment
JAWATAN KOSONG PEMBANTU TASKA
Assalamualaikum... di sini saya iklankan jawatan kosong pembantu taska di taska saya. Lokasi : SS14/1 SUBANG JAYA SELANGOR. Saya memerlukan pekerja dengan kadar segera. Tempat tinggal dan makan disediakan. Sekiranya sesiapa yang berminat boleh hubungi saya ...
Wait while more posts are being loaded