Profile cover photo
Profile photo
Tinachafia C D FIALA
32 followers -
Tinachafia C. D. Fiala
Tinachafia C. D. Fiala

32 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
BLOG INDLÆG :

Clairvoyance og guidning - hvorfor og hvad skulle det kunne ændre og gøre forskel på i dit liv ??? ...
Min første clairvoyance gjorde udfaldet for, hvor jeg står idag, som det menneske jeg er og mit indhold samt min mulighed for, at leve optimalt fremadrettet.

Ord og indsigt, men hvordan kan det egentlig ændre din fremtid, dine muligheder og dig? Og er det bare noget, at personen finder på eller hvor skulle det kommer fra!

En Clairvoyance er et redskab til, at komme tæt på det du ikke selv har opfanget via ..... LÆS hele indlægget lige HER :

http://www.fiala.dk/blog
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dagens Budskab – via dette tarot kort

Selvom det kan se lidt mørkt ud for dig og dit liv lige nu så skyldes det, at du er i gang med, at slippe de mørke og dystre energier, som har hængt ved dig alt for længe. Universet har igennem et stykke tid haft dig i gang med, at arbejde med fortiden og det tillærte, som ikke bidrager til dig og din rejse. Altså en rejse imod endnu mere lethed og mulighed for, at komme helt tæt på den du skal være fremadrettet.

Din mulighed for, at kunne stå stærkere i dig selv er i proces og det gør dig klar til, at turde søge efter endnu mere ude og inde i dig selv. Det hele handler om, at ende ud i sig selv, hvor du er selvsikker og står i en solid og stærk balance på trods af udfordringer eller anden ubalance.
Lige nu kan du godt føle, at du står sikkert i dig selv, men samtidig også have følelsen af, at stå meget alene. Og du bruger en masse tid på, at kigge på dit liv nu og her og om, hvad der mon ligger til dig længere fremme.

Men pas på med, at kigge for langt frem da er ikke er nogen guidnig på dette i denne periode her. Men mærk hver dag om du er lykkelig, glad og om du er tilfreds. For her har du svaret til, hvad du skal fokusere på lige nu.
Måske dit liv mangler handling via valgene. For uden valg kommer du ingen steder fremad. Alt holdes tilbage indtil du får truffet små, som store valg. Kun du kan mærke dine valg. Selvom du måske allerede har indsigt til, hvilke veje der trækker i dig så komme du ikke afsted, førend du har ønsket dig det.

De barrierer der syner af, at du ikke kan formå, at opnå det du føler for er bare et tidsbillede for, at holde dig fast i denne proces. For du står faktisk foran en masse spændende muligheder, som kan udfolde sig på alle områder i dit liv, hvis bare du formår, at ”klæde” dig rigtig på …

Processen kan omhandle alle områder i livet – og du ved godt selv, hvor du mangler, at blive lykkelig i, hvis du gider mærke efter.
Hold dig selv fast i, at blive i front af lyset og lad alt det mørke suse forbi og lad det blæse ud i ingenting …

__________________________________

Kh Tinachafia -

Husk du kan følge med i, hvad der sker løbende på min Nyhedsmail /brev så husk og tilmeld dig i Pop-up billedet der kommer når du hopper over på min side HER : http://www.fiala.dk/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Du behøver at finde frem til det der fungerer ...
www.fiala.dk
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
"Meditation - Clairvoyance træning - Undervisning/Opgaver"

Indblik i om livets sammenhæng med den spirituelle verden. Vi alle er sjæle = spirituelle. Og livets bliver bare så meget mere let, når du bruger det du evner ...
Samt vil du få bedre indblik i, hvordan du opnår af livet og at alt kan lade sig gøre etc.
www.fiala.dk
Wait while more posts are being loaded