Profile cover photo
Profile photo
Mellya Musa
91 followers
91 followers
About
Mellya's posts

Post has attachment
Kenangan Berpuasa
Assalammualaikum. Esok puasa?? Cepat gila masa berlalu. Rasa macam baru ja masuk tahun baru haha Esok mula la hari pertama kita puasa kan. Malam ni ramai-ramai kita pegi solat terawih kat masjid (haha harap-harap tahun ni aku pegi la terawih). Tahun lepas A...

Post has attachment
Lyric : Love Song (Sara Bareilles)
Title: Love Song Singer: Sara Bareilles Year: 2007 Head under water And they tell me to breathe easy for a while The breathing gets harder, even I know that You made room for me but it's too soon to see If I'm happy in your hands I'm unusually hard to hold ...

Post has attachment
Blog Mellya Berjaya Cuit Google Adsense !
Assalammualaikum. Try baca tajuk entry ni lagi sekali hehehe Macam tak percaya ja kan? Tulaaa Mellya lagi la tak percaya haa haha tak sangka usaha bulan ni akhirnya berjaya jugak cuit hati Adsense. Macam korang ada baca kan before ni Mellya ada upload post ...

Post has attachment
Hadiah Untuk Girlfriend Yang Memang Tak Mengecewakan
Assalammualaikum. Tiba-tiba bercerita pasal hadiah untuk girlfriend. Adakah ini tanda-tanda Mellya sudah berpunya and ini ialah entry request hadiah? hahaha Eh tak.. Mellya memanglah, pernah lah kot ada kisah cinta beruk tapi cinta mati memang tak ada lagi ...

Post has attachment
Sunshine Blogger Award - Sayidah Napisah | Zizie Zack
Assalammualaikum. Alhamdulillah sekali lagi dicalonkan hahah actually dah lama sangat ni postpone mengarang. Disebabkan soalan nya yang sangat lah banyak, agak mencabar bila nak jawab.  The Sunshine Blog Award is given to “bloggers who positively and creati...

Post has attachment
Tutorial : Memasang Sitemap dengan Mudah
Assalammualaikum. Anyeong Hi semua, tenggelam timbul Mellya ni kan. Macam Chipsmore kejap ada kejap tak ada. Actually ada, cuma tengah uruskan sesuatu. Perasan tak blog Mellya berbaju baru? Lepas edit blog Aku Seorang Perantau haritu terus rasa macam rindu ...

Post has attachment
Sayat.me Application Untuk Mengutuk?
Assalammualaikum. credit:  http://socialmaharaj.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/04/sayatmeMeme.png Makin lama makin bercambah application-application menarik. haha viral sana-sini. Mellya ni boleh dikatakan kategori tak begitu tahu sangat pasal apps y...

Post has attachment
Cara Mendaftar dengan Easy Parcel
Assalammualaikum. Dengan ig shop Mellya sekarang memerlukan Mellya sering ke pejabat pos. Tapi masalah transport untuk keluar rumah menyebabkan Mellya susah nak ke pejabat pos.  Lepas tengok iklan Easy Parcel ni di merata tempat and ada online saler yang Me...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded