Profile cover photo
Profile photo
Mellya Musa
92 followers
92 followers
About
Mellya Musa's posts

Post has attachment
Movie Review : Wish Upon (2017)
Release date: July 14, 2017 (USA) Director: John R. Leonetti Music composed by: Tomandandy Distributed by: Broad Green Pictures, Orion Pictures Cast by: Joey King, Ki Hong Li, Gary Philippe Lama gila tak tengok wayang huhu kalini tengok Mellya pilih Wish Up...

Post has attachment
Linkin Park - It's a Throwback
Assalammualaikum. Semalam kita digemparkan dengan kematian Chester Bennington, vocalist Linkin Park. Kumpulan yang memang sangat top masa Mellya zaman sekolah rendah lagi. Lagu-lagu diorang ni memang sering disiarkan di corong radio, masa dulu. Semua lagu d...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Buat atau Design Kad Sendiri Secara Percuma di Canva.com
Assalammualaikum. Hi readers, Mellya memang tak ada business card. And when someone offer me a printing voucher, Mellya pun terus terfikir. Why not Mellya buat business card ? Hehe sebab tak tau nak guna voucher tu untuk apa. So setelah pening kepala nak de...

Post has attachment

Post has attachment
Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel
Assalammualaikum. Haritu Mellya ada share entry mengenai Easy Parcel, yang mana belum tahu apa itu Easy Parcel boleh baca dekat sini . Cara daftar pun Mellya dah share. Before you can start using their service, kena ada flyers Easy Parcel. Macam mana nak da...

Post has attachment
Tutorial : Share This Post New Version
Assalammualaikum. Sekarang ni trend pasang Share This Post. haha  Tahu ke apa share this post ni? Ala yang ada dekat bawah setiap entry blog tu, senang korang nak share di Facebook and lain-lain social media. Cuma click je, tapi yang dekat bawah sekarang ni...

Post has attachment
Makan sat kat Singgah Sat Food Court
Assalammualaikum. Lepas settle restock Sendayu Tinggi, makan sat kat Singgah Sat Food Court Seberang Jaya . Dua kali dah makan sini kalini baru rasa nak review. Kempunan lamb chop punya pasal. hehe Petang-petang dah pegi menapak dekat Singgah Sat ni. Lagipu...

Post has attachment
Naisture The Secret Formula Mask vs Naisture 15 Minutes Mask Pack
Assalammualaikum. Anyeong hehe Few days back Mellya ada review Pure Nude Makeup by Essence . Dah baca? Hehe kalini nak review Naisture mask pulak. mesti korang rasa buat apa kan nak review mask. Sama je semua. tempek kat muka, done. Eh tak ye, setiap mask y...
Wait while more posts are being loaded