Profile cover photo
Profile photo
Mellya Musa (Mellya)
150 followers
150 followers
About
Posts

Post has attachment
In Love with Rose Cleansing Oil by Reverie Touch Hq
Assalammualaikum. Hi uols! Jatuh Cinta pada Rose Cleansing Oil by Reverie Touch Hq ? Sapa yang jatuh cinta? Mellya jatuh cinta? haha Oh ya, sebelum tu bagi mereka yang belum tahu sapa yang memerlukan cleansing oil dalam rutin penjagaan kulit muka, cleansing...
Add a comment...

Post has attachment
Zulqaas Phytonutrients Serum Review : Serum Muka Terbaik
Assalammualaikum. Siapa yang tak mahu muka yang cerah, licin dan sihat kan? Baru-baru ni, Mellya telah diperkenalkan dengan produk serum natural dari Zulqaas Official iaitu Zulqaas Phytonutrients Serum . Rasanya dah ramai yang tahu tentang jenama yang kian ...
Add a comment...

Post has attachment
Hunter Killer 2018 Movie Review & 3 Sebab Korang Wajib Tengok
Assalammualaikum. Hi readers! Lama gila Mellya tak buat movie review kan. haha So baru-baru ni Mellya for the first time ever, dijemput untuk attend premiere movie screening dekat Sunway Carnival Mall (kat situ ada GSC) . So tajuk movie tu ialah "Hunter Kil...
Add a comment...

Post has attachment
THE WORLD'S MOST INTEGRATED APP (CANNIS) IS POISED TO BE LISTED ON NASDAQ IN 2021
THE WORLD'S MOST INTEGRATED APP (CANNIS) IS POISED TO BE LISTED ON NASDAQ IN 2021 (Sunday, 21 Oct 2018) Cannis mobile APP accumulated hundred thousand of users in less than two months time, forming a new APP trend, and is bound to become the upcoming greate...
Add a comment...

Post has attachment
Sedapnya 100% Mmmmm Fernleaf Susu UHT !
Assalammualaikum. Susu memang sudah jadi kegemaran Mellya sejak dari kecil lagi. Antara susu yang menjadi pilihan Mellya semestinya Fernleaf. Tapi dulu Fernleaf cuma ada susu tepung, belum ada susu UHT. Baru-baru ni Mellya diperkenalkan dengan susu UHT Fern...
Sedapnya 100% Mmmmm Fernleaf Susu UHT !
Sedapnya 100% Mmmmm Fernleaf Susu UHT !
mellyacrayola.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
New in My Collection : LaF Water Bomb Ampoule Review
Assalammualaikum. Avene is my favourite mist and i have not missed out to use moisturiser every single day due to my skin condition which is sometimes a bit drying and flaky. I think i would need a special hydrating treatment so once i saw a post on the But...
Add a comment...

Post has attachment
Why You Need Sunscreen + Klairs Soft Airy UV Essence Review
Assalammualaikum. Sunscreens are important, but how many of us includes sunscreen in their routine? Sunscreens helps to protect our skin from the sun's harmful UV rays. They helps to prevent premature aging, lowers skin cancer risk, prevent sunburns, and ta...
Add a comment...

Post has attachment
Korean Viral Skincare : Some By Mi Review, Does it really work?
Assalammualaikum. Few weeks back, a video about a Korean lady curing her acne problems in 30 days by using a Korean Skincare Brand, known as Some by Mi has been viral ed all over the place. She also managed to had a clear face, with no scars for that short ...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Servis Cuci Kusyen Kereta Area Penang dan Kedah (Kulim) : Anak Bujang Cleaning Service
Assalammualaikum. Ada yang tengah mencari servis cuci kusyen kereta? Polish atau wax kereta? Cuci interior and exterior kereta bagi "merelap" macam kereta baru? Tak cukup dengan kereta nak pulak cuci carpet? Sofa? Tilam? Nah Mellya ada good news dekat koran...
Add a comment...

Post has attachment
KITA Beauties Col'la Campuran Minuman Botani
Assalammualaikum. Hi semua! Korang mesti dapat tengok kan di pasaran sekarang ada pelbagai jenis supplement tambahan yang dijual untuk menjaga kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman. Tapi semua tu selamat ke? Terjamin ke keberkesanan nya? Harini Mell...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded