Profile cover photo
Profile photo
Siti Farah
66 followers
66 followers
About
Siti's posts

Post has attachment
Road To A New Life
Salam.  Lama tak menconteng kat laman sesawang nih. Sesungguhnya diri ni sangatlah sibuk. Tapi dalam sibuk tu sempat lagi buat preparation pernikahan nanti. Macam tak percaya jer dah nak kawen. Hahahahaha..  Hari ni 26/10/2015, maknanya ada lagi 12 hari nak...

usaha sampai berjaya. 
biarkan ape orang nak kata. 
hidup kita bukan dia. 

puasa

Alorh... Wifi FITM nih. Tadi boleh je on Twitter & Fesbuk... Grrr... 

+Arni Emir Rindu I Tak? :p

time time macam ni la perut nak memulas. pagi tadi aku bagi chance sejam da, taknak pulak dia buat hal. haih. 

Bila dah seronok berkawan dan terasa seperti terlalu rapat, aku jadi takut. Takut untuk merasa kehilangan. 

one thing I love about Unisel is the Lecturers. 

Post has attachment

Me Just Like, "Hekeleh".. Tak habis lagi ke drama? Hahahaha.... Lantak. Janji Aku Bahagia. 
Wait while more posts are being loaded