Profile cover photo
Profile photo
Kiera Idres
102 followers -
Pengedar Shaklee Shah Alam dan Klang
Pengedar Shaklee Shah Alam dan Klang

102 followers
About
Kiera's posts

Post has attachment
Kacang Soya ESP Shaklee Tak Bagus?
Korang biasa minum air soya tak? Ada yang suka minum?  Ohhh feveret ni, suka sangat dengan soya. Tapi bila
sebut soya je mesti orang kata soya tak bagus. Dah lama dah isu soya ni kan.
Rasa dah bertahun-tahun. For me soya yang korang rasa kontroversi tu adal...

Post has attachment
6 Makanan Yang Membuatkan Anak Anda Bijak
Nutrien
dalam makanan boleh membantu perkembangan dan  pertumbuhan otak anak anda. Sesetengah makanan
mengandungi nutrien penting serta lemak yang sihat, yang membantu otak untuk
berfungsi secara optimum. Jadi pastikan anda memberi makanan yang boleh
merang...

Post has attachment
Kandungan Unik Terdapat Dalam Vivix Shaklee Yang Semua Orang Tak Bole Tiru
Penah minum jus terlajak laku, ku melepak dan bla-bla-bla? Tapi penah ke korang minum jus pati muskat? Tak penah? Seyes jus pati muskat memang osem! Kandungan dia beza dengan jus-jus kesihatan yang lain. Sebab ia daripada tumbuh-tumbuhan. "Eleehh hat lain p...

Post has attachment
Buang Parasit Dalam Badan Dengan Set Detox Shaklee
Penah tak masa kecik korang makan ubat cacing? Sape tak penah makan tu lagi haru. Yang penah makan tu jangan ingat dah besar dalam perut takde cacing. Ekceli kita semua ni ada tau dan bukan dalam usus je tapi dalam organ badan kita pun ada. Euwwww~!!!!!!! K...

Post has attachment
5 Sebab Kenapa Kita Perlu Berjimat Cermat
Semalam saya tanya hubby, "nak makan apa malam ni?" . Dia jawab "makan apa yang ada je" . "Jom makan luar nak?" Kata saya. "Takyah lah!" "Ehh nape? Saya lapar ni" "Jimat! Awak kan bole masak" Ekkk!! [terkono den sebijik-sebijik] Dalam hati saya, ehh duit ad...

Post has attachment
4 Sebab Untuk Bisnes Online Saat Ekonomi Sekarang
Semakin lama ekonomi Malaysia semakin merundum. Tambahan dengan kenaikan harga barang, minyak dan sebagainya ramai yang mengadu dan mengeluh.  Sama la dengan saya, bila dah beranak tiga ni macam-macam keperluan anak perlu disediakan. Daripada mengeluh elok ...

Post has attachment
**
Semakin lama ekonomi Malaysia semakin merundum. Tambahan dengan kenaikan harga barang, minyak dan sebagainya ramai yang mengadu dan mengeluh.  Sama la dengan saya, bila dah beranak tiga ni macam-macam keperluan anak perlu disediakan. Daripada mengeluh elok ...

Post has attachment
5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya
Hari ini sudah ramai orang buat bisnes di sekeliling kita tak kira sama ada secara online ataupun offline. Tapi adakah mereka faham bagaimana cara untuk buat Bisnes? Sebenarnya nak berjaya dalam bisnes kita perlu ada mentor. Ini penting. Nak berniaga kena a...

Post has attachment
10 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group Superstar Shaklee
Kalau Daftar Ahli Shaklee berbagai manfaat yang korang akan dapat contohnya boleh menghadiri health talk, karnival shaklee, percutian bertaraf 5 bintang, car bonus dan banyak lagi. Kalau Beli Shaklee korang akan dapat Shaklee! Wahh nak beli Shaklee boleh ja...

Post has attachment
Sikap Positif Sejak Daftar Ahli Shaklee
Dulu saya selalu berfikiran negatif.  Tak pernah nak fikir benda yang baik, selalu blame diri sendiri, low self esteem tapi semenjak menyertai Bisnes Shaklee saya bukan lagi yang dulu. Saya banyak sebut perkara-perkara yang baik tentang diri, selalu memuji ...
Wait while more posts are being loaded