Profile cover photo
Profile photo
Efah Mustaffa
1,367 followers
1,367 followers
About
Efah's posts

Post has attachment
Dengan sekotak Pil Maharani ja disahkan mengandung. Walaupun doktor dah sahkan mustahil untuk mengandung.

Post has attachment
Mengandung dengan HANYA Sekotak Pil Maharani!
Harini Efah happy ya amat sebab dapat feedback dari customer Efah. Apakah??? Yeay!! Salah seorang customer Efah pregnant lagi asbab Pil Maharani! Yang bestnya dia pregnant lepas consume sekotak ja. Sebelum ni ada jugak seorang customer yang pregnant lepas m...

Post has attachment
Nak pakai Premium Beautiful tapi terfikir budget. Jom join KUTU PB> Sangat mampu milik dan jimat!

Post has attachment
Kutu premium beautiful untuk semua. Sangat mampu milik dan lebih jimat!

Post has attachment
Kutu Premium Beautiful Korset
Assalamualaikum. Hye uolls... Lama
bebenor Efah tak hupdate blog kan. Seriously skang ni sangat la busy sampai
blog ni dah bersawang sangat dah! Walaupun dah lama tak bersiaran di blog,
tapi setia bersiaran di facebook dan Instagram. So ramai yang tanya ten...

Post has attachment
Calling untuk semua yang berminat buat extra income RM1000-3000 sebulan.

Post has attachment
Herba Maharani
Harini Ifa nak share cara pengambilan Pil Maharani. Memandangkan semakin ramai rebut peluang merasai kehebatan Pil Maharani ni. Anda buat pilihan bijak sebab memilik Pil Maharani yang hebat ni... Sedikit Cerita Pil Maharani : ✔Dikenali sebagai Te Zhi Bai Fe...

Post has attachment
Kebaikan Pil atau Herba Maharani
Kali nie nak cerita tentang MAHARANI? Tahu tak apa itu HERBA
MAHARANI?? Rugi sungguh kalau tak merasai kehebatan herba
Maharani ni. Ifa mengaku dah jadi pengguna TEGAR! Sebabnya sebelum kahwin dah consume, lepas kahwin dan sekarang lepas bersalin dan berpan...

Post has attachment
Penjimatan berganda untuk anda. Sepcial gitf menanti!!

Post has attachment
Promosi gila-gila. Harga Cozuma CC Cream yang sangat muraahhhhhh
Wait while more posts are being loaded