Profile cover photo
Profile photo
sabariah razali
46 followers
46 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Program Ibadah Qurban YaPEIM Bagi Tahun 2018m/1438h
Masih berkira-kira untuk melaksanakan Ibadah Qurban? Lagi 5 minggu kita menanti Aildil Adha. Jadi, kami bantu anda membuat perancangan Qurban. Dengan hanya RM70 sahaja tabungan anda setiap minggu, anda mampu melaksanakan Ibadah Qurban di Kemboja tahun ini. ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bacaan Surah Sewaktu Mengandung (Ikut Bulan)
Assalamu'alaikum. Maaf lama tak bersiaran. Semangat nak berbloging lambat nak sampai. Lagi-lagi lepas Baby Adam meninggal hari tu. Biasalah, perasaan seorang ibu yang kehilangan anak. Kalau tak kuat iman, memang boleh meroyan. Alhamdulillah, moral support d...
Add a comment...

Post has attachment
Chocolicious ~ Kek kukus comel
Menerima Tempahan Kek Kukus Comel (Chocolicious) untuk sebarang majlis atau jamuan seperti majlis hari jadi, pertunangan serta kenduri kahwin,cukur jambul, jamuan di sekolah atau sebarang event. Kek coklat lembap yang gebu, berlemak, kaya dengan rasa coklat...
Chocolicious ~ Kek kukus comel
Chocolicious ~ Kek kukus comel
sabarazali.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TUTOR AL-QURAN DEWASA & KANAK-KANAK
Assalamu'alaikum.. Saya Sabariah bte Razali menetap di Tangkak, Johor. Saya
menawarkan diri untuk membuat tutor atau mengajar mengaji di rumah. Saya boleh
cover area Tangkak, Muar & Jasin. Bayaran boleh bincang kemudian. Niat
belajar dan mengajar kerana All...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN DIRIKU~SANG RATU DIHATI ORANG TUAKU
Datang sudah hari ini, Hari dimana dulu aku dilahirkan Hari dimana orang tertawa sekaligus terharu Menjelang perkenalanku dengan dunia ini Hari ini aku mengenang kembali Kerikil-kerikil tajam yang memperkaya arti hidupku Manisnya madu cerita hidup yang memb...
Add a comment...

Post has attachment
Contest Jubah By Zaza Iman
Assalamu'alaikum.. Dah lama Saba xjoin contest kan? ok boleh follow entry kat bawah untuk sertai contest ni. CARA SERTAI  Hadiah Yang Ditawarkan Miri Jubah Merah @ Riya Baju Kurung Hitam 1. Buat SATU entri & Copy Paste banner contest di entri tersebut.  Taj...
Contest Jubah By Zaza Iman
Contest Jubah By Zaza Iman
sabarazali.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beg udara hadapan tidak berfungsi?
Assalamu'alaikum... Kalau semua masih ingat pada tahun Saba telah mengalami kemalangan link di sini  . Dan kalian sedia maklum kereta Saba memang mengalami kerosakan yang agak teruk. Hanya tempat pemandu yang kelihatannya ok. Dan kerana itulah Saba tidak me...
Beg udara hadapan tidak berfungsi?
Beg udara hadapan tidak berfungsi?
sabarazali.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Punca, Tanda & Cara Mencegah Penyakit Buah Pinggang
Assalamu'alaikum semua.. Minggu lepas Saba terlibat dengan aktiviti luar syarikat. Perlu jaga booth untuk 1 hari. Dalam pada menjaga booth, masa cahaya matahari yang panas membakar tu manela nak ada orangkan? So, Saba terpandangkan 1 khemah ni ada banyak sa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded