Profile cover photo
Profile photo
Gezto
5 followers -
restaurantportal, restauranter, caféer, online booking, ud at spise, mad og drikke, oplevelser, nem og enkel bordbestilling
restaurantportal, restauranter, caféer, online booking, ud at spise, mad og drikke, oplevelser, nem og enkel bordbestilling

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Vind endnu en brunch med GEZTO!

Du kan sikkert lide en god brunch - ikke? Hvis JA, så se lige her hvad Café & Restaurant Berg, First Hotel Kolding tilbyder i deres lækre Påskebrunch!

Og er du frisk og gerne vil vinde et gavekort for 2 personer til denne brunch, så se her hvad det kræver af dig...

Du skal såmænd servere en lækker brunch for en du holder af, tage et billede af godterne og dele på vores Facebook side Gezto her: https://www.facebook.com/gezto.dk

Vi trækker lod fredag den 11. april, blandt de billeder vi har modtaget.

God fornøjelse!
Photo

Post has attachment
Tex Mex Chilihouse med på GEZTO!

Vi kan med glæde oplyse, at Tex Mex Chilihouse i Kolding igen er med på Gezto.dk, og det er vi glade for! :) 

Ved nytår skiftede restauranten ejer, og har derfor i dag samme ejer som Restaurant Sokrates i Kolding (også Munkegade). Så nu er der både mexicansk og græsk præsentation på Gezto.dk for Kolding by.

Så næste gang lysten er til det mexicanske køkken eller græske, så kan du booke bord online hos både Tex Mex og Restaurant Sokrates og få øjeblikkelig bekræftelse på Gezto.dk - dejligt ikke ;)

GEZTO.dk
"Velkommen tilbage TEX MEX"

Post has attachment
Venskabelig weekend fra GEZTO!

Ja, så vil vi lige ønske jer alle en rigtig god weekend - og specielt til dig, der skal ud og hygge med en god ven på café eller restaurant - håber vi, I får nogle fede timer sammen.

Kvalitetstid med en god ven kan altid booste humør- og energibarometret, så hiv da lige nogle timer ud af kalenderen og kom ud og hyg jer! Good times with good vibes :)

GEZTO.dk
"Når det er tid til VenneWeekend!"

Post has attachment
HEP HEP!

Kom så folkens - skal vi sgu' lige have de sidste 18 LIKERs med på Gezto Facebook siden, så vi inden weekenden kan få trukket en vinder af gavekortet til Restaurant Vedelsborg i Vejle på en middag for 2 til 750 kr.

Del lige med vennerne ik' - så bliver vi så :D
https://www.facebook.com/gezto.dk?ref=hl
Photo

Post has attachment
Vind gavekort til restauranter med GEZTO!

Besøg vores Facebook side Gezto og få mulighed for at vinde gavekort til restauranter på Gezto.dk

Du skal blot "Synes godt om" Gezto - så er du helt automatisk med i alle kommende lodtrækninger. 

Kig forbi og Synes godt om (hvis du altså gør) 

GEZTO.dk
"Bestil dit bord online"

Post has attachment
Restauratør Michael Bøgild og personale glæder sig til at byde dig velkommen hos Restaurant Vedelsborg. Book dit bord til en fantastisk middag, der byder på lækre gourmetretter baseret på de bedste råvarer og fineste håndværk. Book her: http://gezto.dk/restaurant/Restaurant-Vedelsborg-Vejle
Photo

Post has attachment
Så er vi igen klar med et gavekort til en dejlig middag for to. Denne gang går det til Restaurant Vedelsborg i Vejle og har en værdi af 720 kr. 
Gavekortet gælder en 2x3 retters menu.
Restaurant Vedelsborg er en gourmetrestaurant, men hvor alle kan være med økonomisk. Kig ind forbi vores Facebook side og deltag i konkurrencen.

Post has attachment
Så kan vi byde velkommen til Davinci Ristorante fra Hadsund, som ønsker at benytte vores bookingsystem GeztoBook, og samtidig være en del af vores bookingportal Gezto.dk
Davinci Ristorante er beliggende ved Mariager Fjord med den skønneste udsigt til vandet fra alle pladser i restauranten. Menukortet er noget af det bedste du kan ønske dig fra Italien og personalet er næsten alle af italiensk oprindelse. Så smæk måsen i sædet hos Davinci Ristorante og fornem den italienske stemning, som sad du på torvet i en lille hyggelig italiensk by i Toscana ;) Herlig weekend fra Gezto!

Post has attachment
GeztoNyt.dk "når du venter på maden..."

Så er der dugfriske indlæg på GeztoNyt.dk - vores blog som vi med jævne mellemrum krydrer med nyheder om tilmeldte restauranter på Gezto.dk. Herudover "tilsætter" vi gerne lidt info omkring udviklingen i vores lille andedam Gezto,  et par gode video-opskrifter, der inspirerer til tryllerier i eget køkken, og ikke mindst et lille mix af kærlige og velmenende anekdoter ved højtiderne. 

GeztoNyt.dk! Tjek det lige ud hva'? ;)

Kig forbi og smid gerne en kommentar, hvis der er noget du synes om - eller ej ;)

Post has attachment
Med jævne mellemrum smider vi et gavekort til en restaurant på højkant, og som vi trækker lod om blandt vores likers på Facebook. Så skynd dig da lige ind og "Synes godt om" Gezto.

Vi kan ikke røbe endnu, hvor det næste gavekort går til, men vi kan da lige smide en lille teaser: Du skal en tur "Down under" ;)

To be continued!
Wait while more posts are being loaded