Profile cover photo
Profile photo
Syaza Zul
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Best places to eat in Kuantan!
Haluuu, so it's been a very long time. How are you? Sihat? Okay, so sekarang straight to the point jela eh. Tak sure la sekarang blogspot still in ke tak, tapi lantak la hehehehe. Nak share dengan korang tempat makan yang best dekat Kuantan Darul Bauksit! 1...
Add a comment...

Post has attachment
Paranoid
"Paranoid personality disorder (PPD) is a mental disorder characterized by paranoia and a pervasive, long-standing suspiciousness and generalized mistrust of others." - Wikipedia Gigih tau sampai search ke Wikipedia. Perempuan atau lelaki sama sahaja, masin...
Add a comment...

Post has attachment
Paranoid
"Paranoid personality disorder (PPD) is a mental disorder characterized by paranoia and a pervasive, long-standing suspiciousness and generalized mistrust of others." - Wikipedia Gigih tau sampai search ke Wikipedia. Perempuan atau lelaki sama sahaja, masin...
Add a comment...

Post has attachment
Pulau Redang
So, last week kitorg pergi Pulau Redang. Kitorg tu officemates and of course la aku. Memula macam taknak pergi tapi sebab tak pernah pegi mesti la pergi kan! Stay dekat sana 3 hari 2 malam. Dari Kuantan bertolak pukul 4 pagi tapi takde ah 4 pagi, 4 lebih le...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded