Profile cover photo
Profile photo
luqman zakaria
293 followers -
Lifestyle Blogger
Lifestyle Blogger

293 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bangkitkan mood dengan 6 jenis minuman dari Anchor Food Professionals
Bangkitkan mood dengan 6 jenis minuman dari Anchor Food Professionals | Baru baru ini saya berkesempatan ke dua cafe yang menyediakan minuman  istimewa ini dan ternyata rasanya sangat unik dan berbeza dengan minuman lain kerana ianya mengandungi produk dari...
Add a comment...

Post has attachment
Lepas nih confirm dah tak terlepas bayar kan? hehe
Add a comment...

Post has attachment
Jadual bayaran balik PTPTN melalui potongan gaji
Jadual bayaran balik PTPTN mengikut gaji peminjam | Sudah menjadi lumrah, kalau berhutang mestilah kena bayar kan. Jadi, pada pandangan saya, Inisiatif yang dibuat ini dapat membantu peminjam PTPTN membayar hutang mereka mengikut kemampuan gaji masing masin...
Add a comment...

Ramai jgk penyanyi fav aku ada dalam list nih. hehe
Add a comment...

Post has attachment
Penyanyi paling popular di Spotify sepanjang 2018
Senarai penyanyi yang popular di Spotify sepanjang 2018 | Siapakah penyanyi yang sering di cari oleh pendengar spotify sepanjang tahun 2018? Korang boleh rujuk senarai dibawah. Credit to Spotify   Penyanyi dalam senarai diatas ini memang tak asing lagi. Sem...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kembali ke sekolah dengan Kasut baru dari Sunfeet
Kembali ke sekolah dengan Kasut baru dari Sunfeet | Kita bakal menyambut tahun baru tidak lama lagi dan sesi persekolahan untuk tahun 2019 juga semakin dekat. Ibu bapa semestinya sedang sibuk menyediakan dan membeli kelengkapan sekolah yang baru  untuk anak...
Add a comment...

Post has attachment
Besok Result UPSR keluar! mesti berdebar2 adik adik yang amik UPSR baru baru nih kan.

Post has attachment
Besok Result UPSR keluar! mesti berdebar2 adik adik yang amik UPSR baru baru nih kan.

Wait while more posts are being loaded