Profile cover photo
Profile photo
Mieza Jhaa K
2,718 followers -
Tiada yang sehebat pengalaman dalam meniti hari-hari mendatang. “The purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience.” ― Eleanor Roosevelt
Tiada yang sehebat pengalaman dalam meniti hari-hari mendatang. “The purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience.” ― Eleanor Roosevelt

2,718 followers
About
Mieza Jhaa K's posts

Post has attachment
Terengganu vs Kelantan
Assalamualaikum.. Perbualan saya dengan Mr.K suatu petang.. Saya bertanya Mr.K dengan nada bergurau, anak kita nanti cakap Kelantan atau Terengganu? Dengan spontan Mr.K jawab, "Cakap Ganu lah.. " Hahaha..nak sangat anak dia cakap Ganu ye.. Tapi maknya potpe...

Post has attachment
Masa untuk berehat dan tambah ilmu.
Assalamualaikum.. Alhamdulillah bila dah pregnant ni rehat pun kena lebih, lagi-lagi badan asyik rasa letih dan mengalamai banyak perubahan. Rasa cepat lapar dan sentiasa kena ada makanan sampingan selain nasi. Bila lapar kunyah buah, dan jangan lambat maka...

Post has attachment
Indah penantian kerana kesabaran..
Assalamualaikum.. Alhamdulillah semangat nak update blog kembali menjelma. Ramai tertanya-tanya kemana Mieza Jhaa K ni.. tp kalau buka fb, ada je kan? Boleh bertanya khabar bila-bila masa. Saya sangat hargainya.. Kawan-kawan blogger masih lagi diingatan. Se...

Post has attachment
tayang teddy bear baru..heheh

Post has attachment
Kek Teddy Bear lagi
Assalamualaikum.. Entry kali ni tayang kek teddy bear lagi setelah lama menyepi dari dunia blog gara-gara tempahan yang tak cukup kaki tangan musim Raya Cina baru ni.. banyak sungguh. Alhamdulillah rezeki. Betol-betol memerlukan mental dan fizikal yang siha...

Post has attachment
Mieza Jhaa K commented on a post on Blogger.
Ok jgk resepi ni..nmpak naik dgn cantik

Post has attachment

Post has attachment
Teddy Bear Cake
Masa buat kek ni fikiran saya ligat berimaginasi. Macam mana nak buat kek teddy bear yang sebiji macam teddy bear? Nampak lembut dan rasa nak peluk gitu.. Haa maka terhasil la kek teaddy bear ni yang agak menerujakan. Sebenarnya tak susah mana pun.. asalaka...

Post has attachment

Post has attachment
Happy Birthday My Darling
Wait while more posts are being loaded