Profile cover photo
Profile photo
Pál Fülöp
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
A történelem ismétli magát!
Kívülrôl, a Római Birodalom az igéret földjének tünt: a vandáloknak és más barbároknak a Rajna és a Duna túloldalán. Az évszázadok folyamán egy piciny kisebbségük képes volt átverekedni magát a természetes határon. Korábbi bevándorlók , mint pl. a gallok, l...

Post has attachment

Post has attachment
A valóban háború elől menekülteket befogadtuk!!
Csak egy gondolat: Szíriának
van egy törvényesen elismert kormánya. Szíria jelenleg nem áll hadban
egy országgal sem! Ezért hazugság, hogy Szíriában háború van. Szíriában
jelenleg polgárháború folyik, ami egy ország belügye.   Jelenleg
a világon egyedül...

Post has attachment
Egyre többen hangoztatják a halál elől menekülők meg a háború elől menekülők és egyéb langyi sajnálkozó - könnyfakasztó tudatlan siránkozásukat.
Kérlek mondjátok meg nekem, milyen emberek ezek a bevándorlók, ha valóban halálos fenyegetésnek vannak kitéve országukban háborúk miatt, hogy van szívük az időseket, gyerekeket, asszonyaikat otthon hagyni magukra meghalni? Nem az asszonyoknak, gyerekeknek, időseknek kéne menekülniük és a férfiaknak otthon harcolni?


Miért nem védik meg a saját hazájukat, miért velünk keménykednek, fosztogatnak, gyújtogatnak többségében 18 - 40 közötti életerős férfiak!?


Meglátásom, hogy azok az emberek ömlengenek félorgazmusban tobzódva értük, akik csak tévéből látták ezeket a katonákat, terroristákat, talán soha semmilyen kapcsolatba nem kerültek velük még... szerencséjükre! Csak értetlenkedek milyen háború zajlik Marokkóban, Etiópiában vagy Indiában például?

Egy másik embercsoport akik pokolra kívánnak minket: ösztönből fakadóan önvédelemre képes egészséges embereket. 
Ők azok akik elhagyták országunkat. 
Nem szimplán dolgozni mentek külföldre, hogy a kemény munkával megkeresett pénzt hasznosítsák itthon, nemes egyszerűséggel itt hagyták családjukat, otthonukat és barátaikat majd új hazát választottak maguknak. Mert bizony vannak ilyenek is volt hazánk fiai/lányai között. Most a kissebbségi komplexusukat rajtunk vezetnék le, akik szeretjük hazánkat és bármiképpen is, de maradunk!?

Magyarország soha nem lesz menekülttábor, de nem csak tábor, menekült útvonal se. Nem hagyjuk, hogy a mi mezőinket tapossák, lányainkat erőszakolják és vizeinkbe piszkítsanak!

A türelem elfogyott, takarodót kell fújni ennek a népvándorló csordának! Nem akarjuk itt látni őket!

Post has attachment
Menekültek, migránsok, bevándolók vagy betolakodók?
Egyre többen hangoztatják a halál elől menekülők meg a háború elől menekülők és egyéb langyi sajnálkozó - könnyfakasztó tudatlan siránkozásukat. Kérlek mondjátok meg nekem, milyen emberek ezek a bevándorlók, ha valóban halálos fenyegetésnek vannak kitéve or...

Post has attachment
Ezért nem akarok Németországba dolgozni
A történetem pontosan 1986-ban indul, 3 éves voltam és apám már elhagyott minket. Egy boldog életet szerettünk volna és a 70-es években kiköltözött testvérei után indult édesanyám. Szóval 86, Berlin metró aluljáró, itt volt a határ a két világ között. Már a...

Post has attachment
Jogos a kérdés, mit akarna már az Iszlám Állam egy ilyen "kis országtól" mint Magyarország, és miért szerepel a térképükön, mint elfoglalandó ország?
Talán mert az Iszlám terjeszkedése a cél és világhatalomra törnek.
Jó ezt a hókusz-pókuszt most tegyük félre, tisztában kell lennünk, nem igaz Iszlám hitűek a terroristák katonái!
Egy háború mindig érdeksérelmek árnyékában bontakozik ki. Anyagi vonzata van! Magyarország pedig nem olyan gazdag ország, aranykészletünket a rendszerváltás után elhappolták, szaros petro-dollárért és alig 3 tonna maradt állítólag, azt is Angliában őrzik.
Miből szerez pénzt az Arab félszigeten a terrorszervezet? Kőolajból természetesen, és mindig több kell, ezért terjeszkednek.
Nos milye van hazánknak? Egy multinacionális cége, aminek a neve: MOL
És mit gondoltok hol van a MOL-nak olajmezője? Szíriában elsősorban!
Al-Mahr, Dzsihar, Palmira, Musztadirában! Már elfoglalták Mazrur és Dzsazali olajmezőinket!
De folytatom: leányvállalataink vannak Egyiptom, Oman, Pakisztán és Irak területén! Tessék a MOL honlapján megnézni: MOL Stratégiai partnerek és leányvállalatok ( http://mol.hu/…/mol…/strategiai-partnerek-es-leanyvallalatok )
Vagy nézzetek rá a MOL Pakisztán honlapjára: MOLPAKISTAN.PK ( http://molpakistan.pk )
Feltételezhetjük, ezért küldtek Magyar katonákat is a térségbe!
"Az ördög legnagyobb ámítása, hogy meggyőzze a világot: nem létezik!"

Post has attachment
Olajért kerültünk az ISIS célkeresztjébe! Köszönjük MOL
Jogos a kérdés, mit akarna már az Iszlám Állam egy ilyen "kis országtól"  mint Magyarország, és miért szerepel a térképükön, mint elfoglalandó ország? Talán mert az Iszlám terjeszkedése a cél és világhatalomra törnek. Jó ezt a hókusz-pókuszt most tegyük fél...
Wait while more posts are being loaded