Profile cover photo
Profile photo
Norazmah Emma
5 followers -
Bersama shaklee untuk membantu memperbaiki kesihatan anda sekeluarga...
Bersama shaklee untuk membantu memperbaiki kesihatan anda sekeluarga...

5 followers
About
Posts

Post has attachment
collagen shaklee untuk kecantikan awet muda
Salam sejahtera. Alhamdulillah, dah Masuk oktober 2013. Sekejap saja masa berlalu. Pejam celik dah hujung tahun. Azam tahun 2013 dah capai ke? Hihihi. Bercakap pasal hujung tahun, maknanya Umur pasti bertambah lagi setahun bila kita menjengah 2014. Hmmmm, m...
Add a comment...

Post has attachment
Baby melacur guna Basic H
Lia adalah seorang ibu yang menyusukan anaknya....namun satu hari satu kemalangan telah berlaku di mana anaknya telah tertarik satu cawan yang mengandungi air panas. Apa lagi melecurlah bahagian depan dada anaknya akibat tersimbah air panas tadi. Waktu ini ...
Add a comment...

Post has attachment
Basic H dengan kebaikan 1001 oprah pun suka guna
Malam ni nak bercerita sedikit tentang  Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate  Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Tahukah Anda? Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau siste...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi ESP Shaklee
Resepi ESP Shaklee
norazmah87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sakit Kepala or migrind???Suplemen Shaklee jawapannya
Sumber : mamafaiz.com Migrain dan sakit kepala ni antara masalah yang sering diutarakan....."aku ada masalah sakit kepala lah..migrain la.. shaklee ada ubat tak"... saya tak jual ubat yer..mintakmaaf .....kalau nak diikut jalan singkat..senang je... telan ...
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sakit Kepala or migrind???Suplemen Shaklee jawapannya
Sumber : mamafaiz.com Migrain dan sakit kepala ni antara masalah yang sering diutarakan....."aku ada masalah sakit kepala lah..migrain la.. shaklee ada ubat tak"... saya tak jual ubat yer..mintakmaaf .....kalau nak diikut jalan singkat..senang je... telan ...
Add a comment...

Post has attachment
Jom sihat bersama saya dengan Shaklee...:)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ostematrix shaklee lebih sekadar dari calsium biasa
hai salam sejahtera saya nak share tentang Ostematrix hari ini ...Biasanya bila sebut kalsium pasti kita kaitkan dengan kekuatan tulang dan gigi..Tahukah kita sebenarnya terlalu banyak fungsi kalsium kepada system badan kita? kenapa saya katakan ostematrix ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded