Profile cover photo
Profile photo
Shima Ku
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
PENGALAMAN BERSAMA MEALSHAKE
Lepas solat duhah tetiba idea datang nak kongsi dalam blog ni. Kali ni saya nak bercerita pengalaman bersama mealshake SHAKLEE pula. Alkisahnya bermula bila anak saya yang 1st Nur Iffah Nawwarah sering sangat demam,selesma dan batuk. Sejak iffah admit ward ...

Post has attachment
ESP BUAT HATI JATUH CINTA
Assalamualaikum,salam sejahtera moga kalian semua sentiasa dalam redha Allah... Dah lama rasanya saya tidak mencoretkan apa-apa dalam blog saya ni. Entri kali ni saya nak bercerita pengalaman melahirkan anak kedua saya. Bila pregnant benda yang paling saya ...

Post has attachment
GET CLEAN HOME CARE SYSTEM SHAKLEE
Bila sebut shaklee je mesti ramai fikir pasai supplements je kan??? saya pun dulu macam tu tapi bila dah daftar sebagai ahli shaklee baru lah saya tahu sebenarnya shaklee ada macam-macam jenis produk selain supplements contohnya "Get Clean Home Cara System"...

Post has attachment
OSTEMATRIX SHAKLEE
Kalsium adalah  mineral  yang amat penting bagi  manusia , antara lain bagi  metabolisme  tubuh, penghubung antar  saraf , kerja  jantung , dan pergerakan  otot . Setelah  umur  20 tahun, tubuh manusia akan mulai mengalami kekurangan kalsium sebanyak 1% per...

Post has attachment
SLIMMING DIET PROGRAM SHAKLEE
Slimming Program Shaklee terdiri daripada: 1)   Chinch Shake Mix 2)  Chinc Energy Tea 3)   Lecithin     4) Herblax 5)    Alfalfa Complex Chinch Shake Mix Merupakan minuman berasakan sumber bukan GMO yang sungguh
lazat dan berkhasiat untuk membantu memelihar...

Post has attachment
PIGMENTASI DAN JERAGAT ??
Pigmentasi dan jeragat adalah keadaan kulit yang kekurangan melasonit atau melanin. Ia dapat dilihat sebagai tompokan gelap, keperangan muka yang berkembang perlahan-lahan. Keadaan ini terjadi disebabkan oleh sel (melasonit) yang menghasilkan pigmen melanin...

Post has attachment
SET KOMBO OMEGA GUARD
Omega Guard memberi manfaat kesihatan kepada semua peringkat umur. Omega Guard membekalkan asid lemak Omega-3 yang sangat bermanfaat untuk kesihatan manusia secara menyeluruh. Antara kombinasi Omega Guard “SAVE BAJET” dengan produk lain adalah seperti berik...

Post has attachment
Energizing Soy Protien - ESP
Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsu...

Post has attachment
HEALING CRISIS (KRISIS PENYEMBUHAN/PENYEMBUHAN) SHAKLEE
Apakah Krisis Pemulihan ( Healing Crisis)? Mari sama-sama baca tentang healing crisis oleh Dr.Mary Ruth Swope dari Columbia University. Krisis pemulihan ialah satu proses di mana badan seseorang
melalui jangkamasa pembersihan dan pembinaan semula.sebagai se...

Post has attachment
VITA-LEA IRON FORMULA
Perbezaan Multivitamin Shaklee dengan Suplemen Lain: --------------------------------------------------- Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang
pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan
disingkatkan sebutan ke...
Wait while more posts are being loaded