Profile cover photo
Profile photo
Dj Verony
PROFESSIONAL MOBILE ENTERTAINMENT by DJ VERONY TEAM
PROFESSIONAL MOBILE ENTERTAINMENT by DJ VERONY TEAM
About
Dj's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Anul acesta, împlinim 10 ani de carieră și peste 1000 de evenimente organizate cu succes.

Oferim DISCOUNT pentru evenimentele din lunile MAI, IUNIE, OCTOMBRIE și NOIEMBRIE, 2016

CEL MAI CĂUTAT DJ/MC AL MOMENTULUI!

După 10 ani de carieră, sunt mândru și fericit să constat că am creat cel mai complex și spectaculos pachet de entertainment pentru evenimentele private atât din județul Suceava, cât și din țară.
De la început și până în prezent, dedicat și mereu în slujba clienților mei, am câștigat aprecierea pentru “Cel mai bun serviciu pentru clienți” și pentru asta vreau să vă mulțumesc.

În prezent caut permanent să devin din ce în ce mai bun, să-mi depașesc condiția și implicit să îmbunătațesc calitatea serviciilor mele. Sunt mereu în slujba clientului meu, iar mulțumirea lui este satisfacția mea.

DJ, MC, prezentator de evenimente, entertainer, gazdă eveniment sau showman, puteți să-mi spuneți cum doriți. Important este că EU sunt cel care mă voi ocupa de prezentarea şi marcarea momentelor speciale din cadrul evenimentului dvs.

Principala calitate pe care mereu o prezint clienților mei, este aceea că întotdeauna eu mixez LIVE. Doar așa trăirea mea va fi una reală, energică și în funcție de publicul prezent și de reacția lui la muzica din difuzoare, voi putea modifica imediat sau nu, melodiile sau genurile muzicale.

Ca în fiecare an, sunt în colaborare cu cei mai talentați oameni din domeniile artistice sau de showbiz. Dacă vă doriți o petrecere modernă cu servicii de calitate, echipa noastră este un "must have"
Vă punem la dispoziție o serie de pachete artistice, concepute pentru orice tip de petrecere:

nuntă, cumătrie/botez, cununii, zile aniversare, banchete, baluri, petreceri de firmă, pub-uri, restaurante, taresa, etc.

Detaliile/tarife despre aceste pachete, le găsiți pe pagina oficială de Facebook: Dj Verony Team sau Dj Verony.
De asemenea, un simplu search pe YouTube cu textul "DJ VERONY TEAM" vă va direcționa către cele mai recente clipuri de prezentare.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii.
0745915281
dj_verony@yahoo.com
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded