Profile

Cover photo
maria cristina
16 followers|82,930 views
AboutPostsPhotosVideos
Story
Introduction
Inchirierea in regim hotelier atrage tot mai multi proprietari de apartamente din Bucuresti dar si din provincie, regim hotelier timisoara .

Preturile pentru cazarea in multe hoteluri din Bucuresti sunt inca prohibitive pentru multe persoane care sunt nevoite sa petreaca doua-trei zile in oras. De acest lucru profita tot mai mult piata secundara a apartamentelor in regim hotelier, pentru care preturile sunt mai avantajoase si,uneori doar 25% din pretul unei camere de hotel , avand aceleasi dotari dar cu o suprafata mult mai mare, in plus, preturile se pot negocia mult mai usor

Chiar daca piata apartamentelor inchiriate in regim hotelier bucuresti a luat nastere inca din urma cu 8-10 ani, aceasta beneficiaza de mai multe oportunitati de cand a inceput criza si de cand a fost facuta cunoscuta publicului larg , mai ales prin aportul site-ului InchirieriVacante.ro.

In primul rand, pentru tot mai multe persoane venite cu treburi prin Bucuresti a devenit o cheltuiala prea mare sa stea la hotel. In al doilea rand, firmele au bugete mai reduse pentru deplasari si cazarea aferenta. In al treilea rand apartamentele si garsoniere ofera un spatiu mai mare decat o camera de hotel, se pot caza intre doua si 8-10 persoane, se poate gati mancarea.
O exploziva dezvoltare  a avut cazare in regim hotelier constanta , in primul rand datorita amplasarii orasului pe litoralul marii negre, dar si faptului ca Constanta este al doilea oras al tarii.
Basic Information
Gender
Female

Stream

maria hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.