Profile cover photo
Profile photo
chefgunawanjamil Obie
184 followers -
My life and food journey, 1001 perkongsian resepi dan info. Dari steward kepada Chef Profesional dan selebriti chef
My life and food journey, 1001 perkongsian resepi dan info. Dari steward kepada Chef Profesional dan selebriti chef

184 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi Mudah Pilihan Netizen : Tom Yam Medetop
Hi & salam mesra netizen , Terima kasih kerana melayari blog chef obie hari ini.Chef obie nak kongsikan satu resepi sihat , mudah dan sedap confirm terangkat #padu ,  Korang yang kaki pedas dan peminat menu dari Thai ini perlu alert ! Dah tau la tew...tajuk...
Add a comment...

Post has attachment
Katering.BungkusLunchBox.Podluck
KATERING . BUNGKUSLUNCHBOX . PODLUCK  Pakej Perkahwinan Dan Pelbagai Majlis 2017/ 2018  Terlajak Laris ! BERMULA RM10 Per Pax Pakej Murah Dengan Pilihan Menu Yang Menarik. "Sesuatu majlis tidak lengkap tanpa juadah dan hidangan kepada tetamu yang hadir.  Ka...
Add a comment...

Post has attachment
PAKEJ KATERING UNTUK PELBAGAI MAJLIS 2018 - SKY CHEF CATERING KUALA LUMPUR CHEF OBIE
"Sesuatu majlis tidak lengkap tanpa juadah dan hidangan kepada tetamu yang hadir.  Kami di Sky Chef Catering Kuala Lumpur sangat menitikberatkan perkara peri penting ini. Dengan berbekalkan pengalaman dan tenaga kerja terlatih menguruskan katering perkahwin...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Pilihan Netizen : KETAM MASAK TELUR ASIN CHEF OBIE
Salam hujung minggu ,  Pasti ada bermacam-macam program hari ni kan ? ada yang sibuk dengan persediaan Majlis Perkahwinan, ada yang bersiap nak balik ke bandar dari kampung kelmarin , ada yang beriadah bersama family , ada yang dating tengok wayang , ada ya...
Add a comment...

Post has attachment
INFO PEMBEKAL BAHAN BAKERI MALAYSIA
Hubungi
+0172260719 chef obie
MGJ CONSULTANCY
Add a comment...

Post has attachment
INFO PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI DAN TESTIMONI KEJAYAAN PENGGUNA FILE KIT CD ROM

HUBUNGI +0172260719 chef obie
MGJ CONSULTANCY
Add a comment...

Post has attachment
ASAS PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN BAKERI DAN TESTIMONI KEJAYAAN
KALENDAR 2018   😃 ANDA INGIN MEMULAKAN   Perniagaan Pembekal Bahan Bakeri?  😅 Tetapi  TIADA  pengalaman  TIADA  ilmu ?  Modal KECIL  ? & Ingin Buka Perniagaan di kawasan  ANDA  ? Tidak kira  dimana  LOKASI ANDA  jauh dari  BANDAR  mahupun  PEKAN  , pernia...
Add a comment...

Post has attachment
Pemakanan Seimbang Kurangkan RIsiko Penyakit Berbahaya- chef obie

+0172260719 chef obie
MGJ CONSULTANCY
Add a comment...

Post has attachment
Pemakanan Seimbang Kurangkan Risiko Penyakit Berbahaya - chef obie

+0172260719 chef obie
MGJ CONSULTANCY
Add a comment...

Post has attachment
Info Pilihan Netizen Hari Ini : Pemakanan Seimbang Kurangkan Risiko Penyakit Berbahaya
Pemakanan Seimbang Kurangkan Risiko Penyakit Berbahaya Terima kasih kerana melayan blog chef obie,  Bile lihat tajuk utama diatas , boleh tersenyum sendiri kan, its normal bila diri sendiri juga telah terbiasa dengan pemakanan yang tidak betul baik yang pro...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded