Profile cover photo
Profile photo
Diana Kuddus
164 followers -
Shaklee Independent Distributor: 1112978
Shaklee Independent Distributor: 1112978

164 followers
About
Diana's posts

Post has attachment
Kak yone yakin, setiap wanita yang sedang menantikan kehadiran cahaya mata akan excited untuk berikan yang terbaik semasa hamil dan juga berpantang. Meh baca kat sini kisah bahagia Puan Amanie semasa hamil dan melahirkan babynya :)

Post has attachment
Alhamdulillah, kita semakin menghampiri fasa ketiga Ramadhan. Macam mana keadaan berpuasa? Ada terasa mengantuk semasa bekerja. Nak rasa segar semasa bekerja di Ramadhan ini? Jom baca di sini :)

Post has attachment
Mengantuk semasa bekerja di bulan Ramadhan
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Salam Ramadhan. Alhamdulillah. Semoga kita menjalani Ramadhan dengan sebaik-baiknya. Macam mana puasa? Bersemangat? Biasa-biasa? Letih dan mengantuk? Kak yone sebenarnya nak menulis pasal mengantuk. Mengantuk semas...

Post has attachment
Demi ibu bapa, jangan berkira! InsyaAllah buat terbaik untuk mereka kerana mereka salah satu kunci keberkatan hidup.

Post has attachment
Cara Menyantuni Orang Nazak
Assalamualaikum para pembaca sekalian. Hari ni kak yone nak share apa yang kak yone belajar masa gi kursus pengurusan jenazah. Topik pertama ialah cara menyantuni orang nazak.

Post has attachment
Cara-cara menghilangkan sakit kepala yang mengganggu kerja seharian
Alhamdulillah. Kalau baca tajuk tu, jangan kecam kak yone. Kak yone share aje cara-cara menghilangkan sakit kepala yang confirm sembuh cara kak yone 😊 Apa-apa pun, itu ikhtiar dan yang mengizinkan penyembuhan sepenuhnya semestinya Allah Yang Maha Esa. Sema...

Post has attachment
Cara-cara menghilangkan sakit kepala yang confirm sembuh
Alhamdulillah. Kalau baca tajuk tu, jangan kecam kak yone. Kak yone share aje cara-cara menghilangkan sakit kepala yang confirm sembuh cara kak yone 😊 Apa-apa pun, itu ikhtiar dan yang mengizinkan penyembuhan sepenuhnya semestinya Allah Yang Maha Esa. Sema...

Post has attachment
Seksa sangat apabila terkena batu karang, nak-nak yang dah menderita bertahun-tahun. Sampai bila nak menahan sakit? Alhamdulillah, akhirnya Puan Akmal menemui ikhtiar yang membantunya terus sembuh daripada penyakit batu karang.

Post has attachment
Tak sangka kan. Selalu kalau orang tu lelah atau mengalami asma, simptom yang biasa kita lihat ialah kesukaran bernafas, dan wheezing. Tapi ada juga suatu jenis asma yang dikenali sebagai Silent Chest Asma yang tiada simptom di atas. Kalau dibiar-biarkan boleh menjadi kronik dan pesakit boleh mengalami kerosakan otak kerana kekurangan.... Meh baca selanjutnya.

Post has attachment
Setiap ibu yang bersalin, terutamanya yang bersalin czer, mesti nak baik cepat-cepat supaya dapat fokus kepada baby. Kalau ibu sendiri dah sakit, memang stress sangat nak menjaga diri dan baby. Meh baca kisah puan ini yang merana kerana alergik pada ubat. Akhirnya....
Wait while more posts are being loaded