Profile cover photo
Profile photo
jue muen
50 followers
50 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Adakah Protein Membuatkan Saya Gemuk?
Assalamualaikum ... Selamat Pagi Semua.. Siapa sini rajin   amalkan  protein dalam diet harian??? Ramai juga yang ragu-ragu minum protein..Adakah Protein Membuatkan Saya Gemuk?  Jawapannya tidak. Sebaliknya, penggunaan secara konsisten protein berasaskan tu...
Add a comment...

Post has attachment
Public
8 cara untuk kelihatan cantik & lebih muda
Assalamualaikum & Selamat Pagi... Hari ni kita cerita tentang kecantikan ya.. Walaupun kecantikan boleh dicapai dengan mudah melalui kemajuan teknologi masa kini, berapa lamakah ia dapat bertahan? Selama lebih dari 100 tahun, Shaklee telah membantu mewujudk...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Protein Soya pilihan terbaik untuk ibu yang sibuk!
Assalamualaikum semua.. Selamat Pagi.. Seorang ibu mempunyai pelbagai tanggungjawab. Selain daripada menguruskan keluarga dan kerjaya, mereka sering kali mengabaikan diri mereka dan sebaliknya fokus kepada yang lain. Komitmen sebegini menjejaskan pengambila...
Add a comment...

Post has attachment
Public
5 Tips untuk bantu anda pilih sumber Protein yang betul
Assalamualaikum. . Selamat Pagi semua .. Ok, seperti yang dijanjikan.. Jom sambung artikel sebelum ni bagaimana pula nak pilih sumber Protein yang betul? 1. Protein Tumbuhan vs Protein  Berasaskan Haiwan? Kedua-dua protein tumbuhan dan berasaskan  haiwan me...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Kenapa kita perlukan protein dalam rutin harian kita?
Assalamualaikum. . Selamat Pagi semua .. Diharap semuanya sihat-sihat belaka la hendak-Nya ya...  Hari tu saya janji untuk sambung tentang nutrien bagi wanita kan...tapi, memandang kan sekarang ni tengah hangat promo ESP, saya terpanggil untuk menulis tenta...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Nutrient keperluan harian bagi Lelaki 30an - 40an
Assalamualaikum. . Maaf semua .. Semalam tidak diberikan kesempatan untuk menulis di blog ni.. Ok, seperti yang dijanjikan.. Jom sambung artikel sebelum ni berkenaan what is your needs bagi lelaki berumur lingkungan 30an - 40an. Lelaki berumur lingkungan 30...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lelaki juga perlukan supplement!
Assalamualaikum semua.. Seperti yang di janjikan..alhamdulillah saya diberi kekuatan dan kesihatan untuk menulis dan berkongsi di dalam blog ni... Jadi, untuk step yang kedua adalah nutrient  yang dianggap keperluan setiap orang itu sendiri (Your Needs)  da...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Video tribute to ESP #1
Assalamualaikum.. Salam Hujung Minggu Semua.. Sempena bulan ESP ni, saya ingin berkongsi satu video kegunaan ESP untuk tatapan semua.  Korang tahu tak, selain dibancuh jadi minuman, atau smoothies, ESP juga bole dijadikan DIY masker yang membantu menyegarka...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Si anak sedang belajar dari persekitarannya..jangan ditegah!
Assalamualaikum..selamat hujung minggu semua.. Jadi topik hujung minggu ni kita santai-santai je la ye.. Menjadi ibu bapa masa kini sangat mencabar juga. Kita kekurangan masa (dan dana) namun tidak bermakna kita tidak boleh menggembirakan mereka. Resepi keb...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Nutrient harian yang dicadangkan oleh Pakar Nutrisi Shaklee
Assalamualaikum semua.... Lama betul meninggalkan blog kesayangan ni ... kesibukan melanda.. Seperti yang dijanjikan di dalam entry sebelum ni (last posting tahun 2017 hahahaha setahun dah berjanji nye haha maafkan saya), dalam setiap entry akan datang berm...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded