Profile cover photo
Profile photo
Perarnau Joiers
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
El baile 💃🏻 atesora en su alma a la música 🎶. Como estos pendientes, ellos guardan tu espíritu jovial, 👱‍♀️👩🏻, entusiasta 😁de una mujer moderna 😎con notas de limón verde y amarillo vainilla. Brillarás como una estrella en este universo!! ✨✨🌞🔥COLLECTION 9KTS, visit our website for more information www.perarnaujoiers.com
Photo

Post has attachment
Enhorabona culés!! Hem volgut participar d ‘aquesta fita històrica amb la creació d’una joia especial per aquest dia!! Un dau en or blanc i cadena d’or groc, on els diamants símbols eterns, mostren el resultat de la victòria 6-1, i a cada cara del dau tautat el nostre club, FCB i el nostre crit “som més que un club”. Un amulet de la sort per tots nosaltres. www.perarnaujoiers.com #fcbarcelona #barça #messi #pique #barcelona #football #herois #campions #championsleague #sergiroberto #perarnaujoiers
Photo

Post has attachment
Mobile World Congress

El MWC té lloc en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona fins al 2 de Març. Amb l'arribada de mes de 100.000 visitants de 200 països, amb un gran impacte econòmic de gairebé 500 milions d'euros. Els visitants podran gaudir d'aquest esdeveniment únic i singular en el món, a més de gaudir i divertir-se en una de les millors capitals cosmopolites del moment. Podrà assaborir d'una cuina mediterrània i d’autor, degustant dels seus excel·lents vins.

La tecnologia no aquesta renyida amb l'art o l'arquitectura que també delectarà a aquests turistes en el seu temps d'oci. Una ciutat repleta d'art i arquitectura, on els seus carrers són aparadors del modernisme. La Sagrada Família, La Casa Batlló, La Pedrera són de visita obligatòria.

Hem volgut participar d'aquest esdeveniment proposant dues peces especials que representen la nostra destresa, com a terra de genis, per treballar amb una tècnica del modernisme. Uns pendents i un penjoll en forma de papallona, realitzades en or groc i esmalt de colors, simulant els vitralls d'aquella esplendorosa època de creació. Són com els iPhone 8 o Galaxy S8 de les joies!!

El MWC tiene lugar en el recinto Gran Vía de Fira de Barcelona hasta el 2 de Marzo. Con la llegada de mas de 100.000 visitantes de 200 países con un gran impacto económico de casi 500 millones de euros. Los visitantes podrán disfrutar de este evento único y singular en el mundo, a demás de gozar y divertirse en una de las mejores capitales cosmopolitas del momento. Podrá saborear de una cocina mediterránea y autor, degustando de sus excelentes vinos.

La tecnología no esta reñida con el arte o la arquitectura que también deleitará a estos turistas en su tiempo de ocio. Una ciudad repleta de arte y arquitectura, donde sus calles son escaparates del modernismo. La Sagrada Familia, La Casa Batlló, La Pedrera son de visita obligatoria.

Hemos querido participar de este acontecimiento proponiendo dos piezas especiales que representan nuestra destreza, como tierra de genios, para trabajar con una técnica del modernismo. Unos pendientes y un colgante en forma de mariposa, realizadas en oro amarillo y esmalte de colores, simulando los vitrales de aquella esplendorosa época de creación. Son como los iPhone 8 o Galaxy S8 de las joyas!!

#mwc #MobileWorldCongress #gaudi #modernismo #joyasesmaltes #earringgold #perarnaujoiers #torello #anillocompromso #regalooriginal
Photo

Post has attachment
Viatgem a Hollywood per als Oscar

Ja gairebé tot està llest per una de les grans festes del cinema. Aquest diumenge 26 de febrer se celebra el lliurament dels Oscar 2017, on la pel·lícula LA la Land és una de les clares favorites amb 14 nominacions, i és per tercera vegada en la història que ocorre aquesta circumstància en una pel·lícula.

Hem escollit per a aquesta única ocasió, unes arracades llargues en or blanc, replet de diamants i safir blau Ceylán i a conjunt un anell de les mateixes característiques. Una joia elegant i seductora en armonía amb el color del vestit i pentinat, inspirada en una dona sofisticada però que no perd la seva espurna de naturalitat mai. LLUMS, CÀMARA … ACCIÓN!!

Ya casi todo esta listo para una de las grandes fiestas del cine. Este domingo 26 de febrero se celebra la entrega de los Oscar 2017, donde la película LA la Land es una de las claras favoritas con 14 nominaciones, y es por tercera vez en la historia que ocurre esta circunstancia con una película.

Hemos escogido para esta única ocasión, un pendiente largo en oro blanco, repleto de diamantes y zafiro azul Ceylán y a conjunto una sortija de las mismas características. Una joya elegante y seductora en armonía con el color del vestido azul y peinado, inspirada en una mujer sofisticada pero que no pierde su chispa de naturalidad nunca. LUCES, CÁMARA … ACCIÓN!

#perarnaujoiers #anillofiesta #oro #gold #fashion #pendiente #earring #sexigilr #diamond #ring #wedding #oscar #oscar2017 #vestidofiesta #diamante #fiesta #redcarpet #hollywood
Photo

Post has attachment
Valentine's Day

Post has attachment
AMA

Besa'm, besa'm molt, com si fos aquesta la nit l'última vegada.
Emergeix “AMA” la nova joieria més sensual i femenina de Perarnau joiers. www.perarnaujoiers.com

Bésame, bésame mucho, como si fuera esta la noche la última vez.
Emerge “AMA” la nueva joyería más sensual y femenina de Perarnau joiers. www.perarnaujoiers.com

Kiss me , kiss me a lot as if tonight it was the last time.
It emerges "AMA" the new jewelry most sensual and feminine
of Perarnau joiers. www.perarnaujoiers.com

Поцелуй меня, поцелуй меня крепко, как если бы эта ночь была последней. На небосводе родилась новая ювелирная марка АМА, самая секскуальная и женственная от Perarnau Joiers. www.perarnaujoiers.com

#anillo #sortija #oro #diamantes #amor #pasion #novia #boda #love #fashion #girls #model #happy #instagood #gold #ring #diamonds #wedding #regalo #life #present #gift #blonde #joyeria #jewelry #perarnaujoiers #torello #valentinesday #sanvalentin
Photo

Post has attachment
COLORS

El color blanco es el resultado de la superposición  de todos los colores, mientras que el negro es la ausencia de luz. La luz blanca puede ser descompuesta en todos los colores que en la naturaleza da lugar al arco iris. El color de los objetos se debe a la absorción de ciertas longitudes de onda por el mismo y la reflexión de otras que son las vistas por el ojo y que el cerebro percibe.

COLORS es un colgante  tributo al cromatismo de la creación. Elaborado en oro amarillo y piedras preciosas. ¿Sabrías nombrar tres de las gemas utilizadas para su  realización?
Photo

Post has attachment
MIDNIGHT IN PARIS 

“Mitjanit a Paris”, de Woody Allen, va guanyar a l’any 2011 un Oscar com a millor guió original per aquest film. París es la ciutat europea escollida per Woody per la trama d’aquesta pel·lícula. La Torre Eiffel és el màxim exponent d’aquesta vila que ens transporta al romanticisme i a l’amor en tota la seva magnitud i grandesa.

Ens hem inspirat en ells per crear aquest preciós anell de compromís. Un solitari en or blanc on si ha encastat un diamant de 1 quirat de pes. “Ivre d’amour pour toi”.

“Media noche a Paris”, de Woody Allen, ganó en el año 2011 un Oscar al mejor guión original por este filme. París es la ciudad europea escogida por Woody para la trama de esta película. La Torre Eiffel es el máximo exponente de esta ciudad  que nos transporta al romanticismo y al amor en toda su magnitud y grandeza. 

Nos hemos inspirado en ellos para crear este precioso anillo de compromiso. Un solitario en oro blanco dónde se le ha engastado un diamante de 1 Quilate de peso. “Ivre d’amour pour toi”.
Photo

Post has attachment
BLACK AND WHITE

Tant el most del raïm blanc com el del raïm negre es incolor, el color be donat per la pellofa alhora de la fermentació si esta filtrat del most o no. Així aconseguim obtenir el VI NEGRE o BLANC.

Les aliances B&W son elaborades a partir d’or de color groc i per primera vegada les hem transformat en OR BLANC de 9 Kts, per poder assaborir unes anells d’or al millor preu. 

Per una bona cata degusteu aquests anells en tots els vostres sentits, color, forma, textura  a Perarnau Joiers.

Tanto el mosto de la uva blanca como el de la uva tinta es incoloro. Los pigmentos de esta fruta se encuentran en la piel de la misma, y no en la pulpa. Así conseguimos obtener VINO TINTO o BLANCO.

Las alianzas B&W son elaboradas a partir del metal oro y por primera vez lo hemos transformado en ORO BLANCO de 9 Ktes, para poder saborear unos anillos a un inmejorable precio.

Para una buena cata podéis degustar con todos vuestros sentidos, color, forma, textura  en Perarnau joiers.
Photo

Post has attachment
SIRCAX

Anell solitari amb Diamant talla princesa i or blanc. Una promesa d'amor a la dona que estimes bojament!!. Un anell per regalar en un moment molt especial i que quedarà gravat per sempre mes!

Anillo solitario de Diamante talla princesa y oro blanco. Una promesa de amor a la mujer que amas locamente!!. Un anillo para regalar en un momento muy especial i que quedará grabado para siempre! 
Photo
Wait while more posts are being loaded