Profile cover photo
Profile photo
ulu sati (orangkapal)
55 followers
55 followers
About
Posts

Post has attachment
Yg teratur itu lebih RAPI !
Multilayer by @tiamomilan a.k.a +Adipo Rahman
Photo
Add a comment...

Post has attachment
49 layers, (pakai S), seni membuat CF yg efisien, tebal, indah dan punya nilai seni tinggi. Ga hanya sekedar banyak. Yg lapis itu legit, yg legit itu tebal, yg tebal itu empuk, yg empuk itu kasur.

CF by @tiamomilan ex @orangkapal a.k.a +Adipo Rahman
Photo

Gabung dong kk, kenalin saya +ulu sati​, agent Padang Sumbar, dan sekarang @orangkapal udh t
"Alm", hahaha.. salam kuburan.. 😅😅

Post has attachment
36 misi visit sumbar, suvmit bulan juni, live semunya 3 bulan setelahnya, desember baru komplit. Hehehe, mari kita liat ditiru ga ya sm tetangga?
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Amaizing ops..
Operation Apollyon
Ever since NIA announced that global MU will be counted for the Abaddon anomaly we knew that Enlightned LK would take the initiative and get involved as much as possible. Thus began the planning of a few Ops which involved Sri Lanka, Maldives and Indonesia. A few days prior to the op @PainkillerSL and myself met Maldivian agents @abulohoco and @theNamless0ne to do the key transfer and draw the initial sketch which was critical for the op.


Plan
We had 4 plans in mind and all of them had a layering component in Northern Sri Lanka. Due to tight work schedule of our agents we were unable to finalize one till the last moment, but we knew we were going to do this so we assembled a team to go north and decide do all the planning in the coach which was a 9 hour long ride. 
The Jaffna Team travelling to the North which consisted of @JAAN2nAPs,@PainkillerSL,@ultraNytStalk3r, @CMNisal and myself (@nAPs2JAAN) started the long journey towards Jaffna town around 8pm knowing that we have to do the most of the planning while on the move.

Pre excursion
Our primary plan was to cover the entire country using Maldives and Indonesia as anchors. Our target CP was 13th morning 7.30 CP.
The Maldivian team was already at Guraidhoo Island which was our main anchor for all the plans. We had full confidence that the Maldivian Team would execute their end of the plan to perfection. in the middle of the journey we realized that blocker in Indonesia may or may not be cleared on time for us to execute for the morning 7.30 CP, and consequently we decided that we will have majority of the team heading to Jaffna to do the primary op if the blocker gets cleared and if not we would focus on our plan B (https://plus.google.com/+ThilinaGuluwita/posts/VGQtDb2AfWK) for this CP.

Since our blocker didn’t get cleared on time the Jaffna team improvised and did an extended version of plan B from point Pedro the Northern-most point of Sri Lanka.

After a few hours we got to know that Indonesian blocker was down, but the anchor portal was not green.@CMNisal and I drew the final plan for the op and then we contacted agents from Indonesia to complete the final component for the op.

Execution
Initial plan was to start fielding 1hour before CP, but western Sumatra portal was not safe for 1 hour according to Indonesian agent @bagawa, so we delayed our start time. 
We had all the possible fields drawn in the plan no matter how hard-to-reach those portals were. Therefore we decided to divide into two teams and strategically assign fielding order between teams to increase efficiency.
Jaffna Team 1 @JAAN2nAPs, @ultraNytStalk3r and myself went to first portal 30 mins before CP under heavy rain and started linking to Male and Indo after than agent @inn0vat0r made the first field by creating the base link from male to Sumatra. Meanwhile Jaffna Team 2 consisting of @PainkillerSL, @CMNisal and @AndrewPraveen was ready at the portals and we made all the fields according to the plan.

Stats
It was one of the biggest ops in Sri Lanka generating over 450 mil mind units.
26 layers.
Largest field 17,509,332 MU
Longest link 3040km 
15+ field agents involved 

Post
After the fields went down we redid half of the layers again for the next CP hoping that we could do another planned field set for next day morning CP but our field lasted longer than we expected hence we ended our journey knowing that we did a good job to boost the global MU score for the faction.

More info,fun facts and pictures about this Op  https://plus.google.com/+JaaNnAPs/posts/BsyBn7iPEqV
by @JAAN2nAPs

Agents
Sri Lanka Field Agents
@AndrewPraveen 
@CMNisal +Nisal Chandrasekara 
@JAAN2nAPs +Jaan NJ 
@nAPs2JAAN +nAPs 2JAAN 
@PainkillerSL +Kasun Chamara 
@ultraNytStalk3r +Zaheer Mutaliph 

Maldives Field Agents
@AgentBL4ZE +Adam Dawood 
@meksie +Mazhar Riyaz 
@inn0vat0r +mohamed riyaz 

Sumatra Field Agents
@BaGaWa +Riski Afif 
@ianchitink +adrian - ianchitink 
@SutanRajoAmeh

Key Transfer Sri Lanka
@Jaze87 +Jameel Jazeel Ahamed 
@chanthan2015 +Jarachanthan Ratnakumar 

Maldives Intel and key transfer agents.
@abulhoLuco +Abdulla Nizar 
@forest1777 +Ashfaaq Sulaiman 
@Inferius007 +Ahmed shamoon 
@TheNameless0ne +Alim Leo 
@XplodingdoG +Ibrahim Abdul Rasheedh 
@YaniuShiyam +Yaniu Shiyam 

Indonesian Intel
@inthenameofgod +midwal ahnjank 
@Sh1roKuma +Evelyne Theresia 
@SutanMudo
@SutanRajoAmeh

Plan and OP control
@painkillerSL
@nAPs2JAAN
@CMnisa1


#Ingress   #IngressReport     #IngressEnlightened   #EnlightenedLK   #EnlightenedMaldives   #NIAOps  

+Ingress  +Matilde Tusberti  +John Hanke  +Susanna Moyer  +Anne Beuttenmüller  
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-17
15 Photos - View album
Add a comment...

Sekali lagi resist minang yang katanya udah go internasional, tapi tak cukup pintar, selalu berkilah, dan kali ini mereka memakai alasan notifnya telat "nimbrung" di scanner, ngakunya capture kemaren tapi notifnya baru muncul hari ini, kira2 seperti itu. Salah satu agent mereka mengcapture portal yang ada di Gunung Marapi yang statusnya masih wajar namun sudah bbrp kali "batuk". Dan anehnya kejadian ini cuma terjadi utk satu orang agent saja di dunia hahaha. Alasan yang menunjukkan betapa "kurang" pintarnya mereka mencari alibi dan alasan.
Adakah diantara kita semua agent ingress yang mengalami spt Mr.X telah mengcapture portal A kemaren, dan kemudian besok baru keluar notif pada scanner: "@MrX captured portal A"??
Hahaha..
Ya.. NOTIFNYA DELAY coy.. Tapi hanya berlaku utk satu agent saja di dunia, jika memang benar, berarti kecanggihan Niantic Lab memang canggih, krn hanya error utk satu agent saja di dunia. Hahahaha. Karna seyogyanya kalau server error dalam hal ini delay notif, maka yang mengalami adalah seluruh user.
Kali ini mereka resist minang bisa lepas lagi dr masalah, banyak yang bilang di kalangan mereka tak akan membela yang salah. Tapi ya ...... Hahaha. Cuma utk demi sebuah ops mereka melakukan hal hal sampah (lagi), spt sebelumnya " @.trackbails (baca: trackballs) yang muncul disuatu subuh di palupuh agam, dan dia salah mengurutkan capture portal, krn jalan2 dan medannya berbelok2 dan kondisi jalab yang buruk, hahaha, kemudian ada @.ceianabolong (baca: celanabolong) seorg agent enl yang ntah dari mana muncul begitu saja dan menyerang portak famingan yang sudah di beri virus ADA, hal ini mgkn mereka miskin Jarvis, hahahaha, kemudian ada @.john.lennon agent enl yang tiba2 muncul secara misterius baru level 3 sudah menjarvis sebuah portal yang jadi guardian, dan masih banyak kejadian2 sampah yang harus mereka jelaskan. Hahaha.
Terlepas dr kasus tsb, kembali kita pada kasus "Notif delay", Saya kembalikan pada diri kita masing2, Apakah kawan2 pernah mengalami notif delay? Silahkan jawab di hati masing2 dg jujur. Tak perlu di umbar.
HHahaha. Main gampang kok susah, carilah alasan yang cerdas, sebaik2 alasan adalah jujur, kalau jujur maka semua beres. Salam.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hmmm.. ENLIGHTENED ASSEMBLE..!!!
3 dollar 4 jam.. Hehehe.. Kaya warnet.. Hehehe
+Gian Alindro+Aryful yahdi+Yosman Rianda+Doni Satria+Edho Hanif+Maria Ulfah+zil izakicc+Andershon Situngkir
PhotoPhotoPhoto
02/11/15
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Besok, Ingat besok kita donor darah, Mari kita hijaukan PMI Sawahan padang..
#Ingress #EnlightenedSumbar #DonateYourBlood #SaveLives
#VivaLaEnlightened
Photo
Add a comment...

Katanya Padang kota Resist??
Lalu siapa yg bolak balik??
Wkwkwk..
Padang sih warna biru, tp bukan berarti Enlight ga bisa apa2..
Padang portal2nya udah 90% lebih biru + jumlanya jauh lebih banyak dr ENL Sumbar, tapi masih aja shardnya lepas.. hahaha..

Ga malu tuh bilang Padang Kota Resist??
Hahaha..

#psywar
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded