Profile cover photo
Profile photo
Golden Tulip Hotel Central
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Brasserie Central, gelegen aan de markt, wordt geheel vernieuwd...! Golden Tulip Hotel Central gaat vanaf 18 juni 2017 de brasserie flink onder handen nemen. Ook de Tony’s bar én de keuken worden meteen in het renovatieplan meegenomen. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De werkzaamheden gaan 18 juni 2017 van start en zullen volgens planning gaan duren tot 27 juli 2017. De eerste 3 dagen zal de entree aan de markt gesloten zijn. De hotelingang aan het Burgemeester Loeffplein is geopend.
Start fase 2 van het meerjarenplan van Central 2.0:
In de zomer van 2016 is de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht geheel vernieuwd. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. In het najaar 2016 is het Penthouse geopend; een luxe suite van 150m² met privé dakterras van 60m². ‘’Zo’n luxe penthouse is echt uniek in Brabant, een echte ‘Rooftop Experience’..!’’ vertelt Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central enthousiast. Nu worden de brasserie, bar en keuken rigoreus aangepakt, waarbij gekozen is voor een samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’, is er een prachtig ontwerp gemaakt. De service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Volgens Karin Rademaker: ‘’Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ‘s-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.’’
Verzamelen herinneringen voor Swim to Fight Cancer 073:
Degene die een stukje van Central als herinnering willen bewaren, krijgen hiervoor nu dé kans! Voorafgaande aan de verbouwing is het namelijk mogelijk om op diverse ‘Central’ items te bieden. U kunt de bestickerde items komen bekijken en aangeven wat u graag als bod zou willen doen. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de medewerkers. De opbrengst zal geheel ten goede komen van ‘@Swim to Fight Cancer’ op 17 september 2017 waaraan ondergetekende ook zal deelnemen.
Aangepast openingstijden:
Tijdens de renovatie is de 14e eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard blijft het ook mogelijk om alleen een kopje koffie te komen drinken. Ook de Moriaenbar is geopend voor een hapje en een drankje. De aangepaste openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.
Voor meer uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met Karin Rademaker.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22-06-17
5 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded