Profile cover photo
Profile photo
IT Steve
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Den Elder, Brugge

Begin november contacteerde de eigenaar van Den Elder (Den Elder) IT Steve om een oplossing te zoeken voor hun gecrashte e-commerce website (niet ontwikkeld door IT Steve). Graag hadden ze de website terug in zijn oorspronkelijke staat van voor de beruchte crash gekregen en dit qua look-and feel.

IT Steve kon achterhalen hoe hun webshop kort voor de crash in elkaar stak en kon met de verkregen info een nieuwe website opzetten bij een andere provider. In de website werd de volledige look-and-feel terug ingebouwd naar wens van de klant. Deze site is op dit moment niet Responsive en wordt nog onderzocht hoe dit in de toekomst nog kan ingebouwd worden.
Add a comment...

Post has attachment
Eén van de webcreaties van IT Steve in 2016: "De abdijschool van Zevenkerken"! Ook hier werd een responsive website met SSL-ondersteuning gebouwd volledig naar wens van de klant! Onder de motorkap bevindt zich eveneens het CMS wordpress!

Ook voor deze website zijn een jaar lang alle updates, backups, onderhoud en kleine aanpassingen inbegrepen in de totaalprijs van de website! Bij IT Steve weet je altijd waar je aan toe bent!
Add a comment...

Post has attachment
Eén van de webcreaties van IT Steve in 2016: "'t Flockhof"! Voor 't Flockhof, een vakantiewoning met A+ label te Zerkegem, werd een responsive, 5-talige en toegankelijke website met SSL-ondersteuning gecreëerd! Met onder de motorkap het CMS wordpress, maar met een volledig op maat gemaakte vormgeving!
Welkom
Welkom
flockhof.be
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded