Profile cover photo
Profile photo
Ennor Plenetzurah
116 followers -
Pesan EPZ.
Pesan EPZ.

116 followers
About
Posts

Post has attachment
Ennor dan hobi
<3 Assalamualaikum.... <3 haluuu selamat petang... Adui petang kaini? di KK ni gelap sudah hahahah ngam lagi hujan tadi petang.... hehehehe sipu sipu macam siput maigad!! lama betul Ennor nda menjenguk dan mengapdet (update) blog Ennor kan? Hahaha sejak a...
Ennor dan hobi
Ennor dan hobi
ceritasiennor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuba Try Test Google Photo Animation.
Assalamualaikum بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Selamat Petang... Salam Ramadhan 1438 Hijrah Maghrib ni masuk sudah bulan Ramadhan... Start sudah sembahyang terawih ni Ennor dan keluarga mengucapkan selamat berpuasa semua... Mudah mudahan tahun ni semu...
Cuba Try Test Google Photo Animation.
Cuba Try Test Google Photo Animation.
ceritasiennor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Haluuu... Ennor kembali..
<3 Assalamualaikum <3 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai... salam semua...  Lamanya Ennor nda online kan? Alhamdulillah Ennor dah selamat bersalin... Anak perempuan ☺☺ Semuanya sudah 7 orang... hehehe  Kenapa lama Ennor 'menghilang'? Errmmm entahlah s...
Haluuu... Ennor kembali..
Haluuu... Ennor kembali..
ceritasiennor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Mungkin Rezeki kita, Mungkin Bukan.
<3 Assalamualaikum <3    Selamat hari isnin... Alhamdulillah... setakat hari ni cuaca agak cerah dari pagi. Hujung minggu Ennor dan anak-anak berada di rumah saja sebab hujan lebat. Ayah diorang pula sibuk kerja tak pulang pada malam minggu sebab dia terlib...
Mungkin Rezeki kita, Mungkin Bukan.
Mungkin Rezeki kita, Mungkin Bukan.
ceritasiennor.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Movie : 1 Litre of Tears (Special)
<3 Assalamualikum <3 Petang ni Ennor mau review satu movie Jepun. Hari tu Ennor ada janji kan di post SINI  mau review movie ni... Sepa sini yang pernah tengok drama 1 litre of tears (1 Litre no Namida)Cerita ni berkisarkan dari kisah benar.di mana seorang ...
Movie : 1 Litre of Tears (Special)
Movie : 1 Litre of Tears (Special)
ceritasiennor.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
3-Days Header Giveaway by Mellya
<3 Assalamualaikum <3   Selamat hari Jumaat... Memandangkan Ennor belum ada mood mau blogging ari ni... Ennor buat pembukaan dengan join contest ni... huhuhu.... Klik banner atas tu ya... contest start : 03/11/2016 (0343pm) sampai 06/11/2016 (0343pm)  Pesan...
3-Days Header Giveaway by Mellya
3-Days Header Giveaway by Mellya
ceritasiennor.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Movie : Harmony -Korean Movie
<3 Assalamualaikum <3 Haluuu... hari ni Ennor mau cerita satu lagi movie sedih... Ni kali dari Korea. Tajuk : Harmony Duration : 1jam 55minit (lebih kurang la) Genre : musical / sedih Tarikh keluar : 2010  Pelakun : tengok senarai DISINI  Ennor bukan kenal ...
Movie : Harmony -Korean Movie
Movie : Harmony -Korean Movie
ceritasiennor.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha
<3 Assalamualaikum <3 Round-round di blog view ternampak lah satu tajuk ni dengan gambar miau dia yang bermuka sedih.. Alolo...sian miau... tau -tau owner blog mohon meramaikan GA dia ni. Oke lah Ennor pun join juga lah... haa klik ni banner...  Ennor terta...
Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha
Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha
ceritasiennor.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded