Profile cover photo
Profile photo
Ennor Plenetzurah
113 followers -
Pesan EPZ.
Pesan EPZ.

113 followers
About
Ennor Plenetzurah's posts

Post has attachment
Cuba Try Test Google Photo Animation.
Assalamualaikum بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Selamat Petang... Salam Ramadhan 1438 Hijrah Maghrib ni masuk sudah bulan Ramadhan... Start sudah sembahyang terawih ni Ennor dan keluarga mengucapkan selamat berpuasa semua... Mudah mudahan tahun ni semu...

Post has attachment
Haluuu... Ennor kembali..
<3 Assalamualaikum <3 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai... salam semua...  Lamanya Ennor nda online kan? Alhamdulillah Ennor dah selamat bersalin... Anak perempuan ☺☺ Semuanya sudah 7 orang... hehehe  Kenapa lama Ennor 'menghilang'? Errmmm entahlah s...

Post has attachment

Post has attachment
saya dah start cash oout

Post has attachment
Mungkin Rezeki kita, Mungkin Bukan.
<3 Assalamualaikum <3    Selamat hari isnin... Alhamdulillah... setakat hari ni cuaca agak cerah dari pagi. Hujung minggu Ennor dan anak-anak berada di rumah saja sebab hujan lebat. Ayah diorang pula sibuk kerja tak pulang pada malam minggu sebab dia terlib...

Post has attachment
Movie : 1 Litre of Tears (Special)
<3 Assalamualikum <3 Petang ni Ennor mau review satu movie Jepun. Hari tu Ennor ada janji kan di post SINI  mau review movie ni... Sepa sini yang pernah tengok drama 1 litre of tears (1 Litre no Namida)Cerita ni berkisarkan dari kisah benar.di mana seorang ...

Post has attachment
3-Days Header Giveaway by Mellya
<3 Assalamualaikum <3   Selamat hari Jumaat... Memandangkan Ennor belum ada mood mau blogging ari ni... Ennor buat pembukaan dengan join contest ni... huhuhu.... Klik banner atas tu ya... contest start : 03/11/2016 (0343pm) sampai 06/11/2016 (0343pm)  Pesan...

Post has attachment
Movie : Harmony -Korean Movie
<3 Assalamualaikum <3 Haluuu... hari ni Ennor mau cerita satu lagi movie sedih... Ni kali dari Korea. Tajuk : Harmony Duration : 1jam 55minit (lebih kurang la) Genre : musical / sedih Tarikh keluar : 2010  Pelakun : tengok senarai DISINI  Ennor bukan kenal ...

Post has attachment
Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha
<3 Assalamualaikum <3 Round-round di blog view ternampak lah satu tajuk ni dengan gambar miau dia yang bermuka sedih.. Alolo...sian miau... tau -tau owner blog mohon meramaikan GA dia ni. Oke lah Ennor pun join juga lah... haa klik ni banner...  Ennor terta...

Semalam chit chat ngan hubby...

Hubby : ko rasa si * tu ambil juga ka bonus rm500 tu.?
Wife : Dia kan penjawat awam juga...mestilah dia ambil, masuk dalam slip gaji bha tu...
Hubby : bagi dia rm500 tu ibarat 50 sen saja kali aarrr...
Wife : Entah la bang....
Wait while more posts are being loaded