Profile cover photo
Profile photo
Hajar Shikin
1,244 followers
1,244 followers
About
Posts

Post has attachment
Review Shopping di Chilindo
Hari - hari keluar iklan mengenai Chilindo kat facebook. Rakan facebook, rakan blogger pun ramai yang kongsikan mengenai web Chilindo. Jadi, aku pun terjebak la jugak. Iman tak kuat nak menahan godaan. Haha. Biasa lah, perempuan kan. Kalau bab shopping dia ...
Add a comment...

Post has attachment
Tudung Si Comel - Tudung Kanak-Kanak Mudah, Lembut dan Selesa
Tudung Si Comel . Jenama ini mungkin kedengaran agak biasa bagi kaum ibu yang mempunyai anak khususnya anak perempuan. Bagi yang pertama kali mendengar, Tudung Si Comel merupakan pembekal Tudung Kanak-kanak Nombor 1 di Malaysia. Misinya adalah untuk "Membud...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Asingkan Duit Modal Dengan Duit Untung
Sekarang ini aku tengok ramai anak Melayu makin berminat dengan bisnes. Tak kira lah, jadi dropship, agent atau stokis sekalipun, itu sudah dianggap berbisnes. Hidup pada zaman yang taraf ekonomi makin tinggi ini memaksa kita untuk mempunyai sumber pendapat...
Add a comment...

Post has attachment
Hilang Bukan Bersebab
Artikel pertama selepas menghilang. Ya, setelah sekian lama menghilang. Sebenarnya bukan hilang sangat pun, ada dan wujud je di alam realiti. Meneruskan kehidupan harian seperti biasa, cuma aku lama menghilang dari update blog dan kurang expose diri di medi...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Panduan Pemilihan Tudung Sekolah Buat Si Kecil
Tahukah puan bahawa bukan semua tudung yang dijahit adalah sama? Apa yang membezakan antara tudung adalah potongan dan material yang digunakan. Dua perkara ini adalah sangat penting untuk dilihat kerana ianya membawa kepada keselesaan si kecil puan. Tudung ...
Add a comment...

Post has attachment
Ephyra Skin Care Series Selesaikan Masalah Kulit Berminyak
Ephyra Skincare Series adalah set penjagaan wajah yang terkini daripada jenama terkenal Ephyra selepas kejayaan mereka untuk produk minuman kolagen Ephyra. Melalui produk terkini mereka iaitu pelembap muka Ephyra Skin Snow, Ephyra Skincare Series sesuai un...
Add a comment...

Post has attachment
Kempen Kesedaran Sayangi Kulit Wajah Anda Dengan Ephyra
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua Terdedah kepada sinaran UV atau cahaya matahari terik dalam tempoh yang panjang adalah antara punca terjadiya masalah kulit wajah termasuk kanser kulit. Perkara ini didedahkan oleh Pakar Estetik dan Kecantikan, Dr. ...
Add a comment...

Post has attachment
Ketahui Lokasi Kenderaan Dengan GPS Tracker
Sekarang ini terlalu banyak berlaku kes samun, ragut serta kecurian. Kalau kes kecurian kenderaan lagi lah banyak. Pada tahun 2004, sebanyak 65,076 kes kecurian kenderaan dilaporkan melibatkan nilai kerugian RM753.2 juta.  Sebagai pemilik kenderaan, semesti...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded