Profile cover photo
Profile photo
UZ Brussel
56 followers -
zoeken, weten, helpen
zoeken, weten, helpen

56 followers
About
Posts

Post has attachment
Zaterdag 30 september vindt de tweede editie plaats van 'Ride to Smile', de fietsbenefiet van het European Face Centre van het UZ Brussel om onderzoek te ondersteunen naar aangeboren gezichtsafwijkingen. Wie fietst mee en schenkt iemand een mooie glimlach? Niet sportief aangelegd? Geen probleem. 's Avonds wordt ook een avondprogramma voorzien.

Inschrijven en meer info www.ridetosmile.net.
Photo

Post has attachment
"Denk en bouw mee aan de gezondheidszorg van de toekomst. Dit is uw kans om uw stem te laten horen. Alle ideeën zijn even belangrijk. Het is niet alleen een zaak van experts. Het is in het belang van ieder van ons. Want we zijn allemaal ooit in ons leven eens patiënt."

Prof. dr. Marc Noppen, CEO UZ Brussel

www.zorg2030.be
#ZORG2030
#UZBrusselblogt

Post has attachment
Het UZ Brussel en de VUB lanceren vandaag een brede dialoog over de gezondheidszorg in de toekomst. Wat moet zeker veranderen? Wat zeker niet? Denk en dialogeer mee op www.zorg2030.be! #ZORG2030
Photo

Op zondag 17 september is het Brussels Gewest tussen 9.30 en 19 uur afgesloten voor autoverkeer. Je kan het UZ Brussel wel bereiken met de wagen, komende vanaf Afrit 9 op de Brusselse Ring en via de Romeinsesteenweg.

De Autoloze zondag geldt voor iedereen, behalve voor openbaar vervoer, taxi's, reisbussen, hulp- en ordediensten en openbare diensten. Om veiligheidsredenen is de snelheid beperkt tot 30 km/u. Het openbaar vervoer van de MIVB is die dag gratis.

Post has attachment
Op zondag 1 oktober (Open Bedrijvendag) zet het UZ Brussel uur de deuren open voor ... jou! Drie themawandelingen geven je een unieke kijk op de werking van het ziekenhuis. Een buitenkans om het UZ Brussel op een verrassende manier te ontdekken.

Post has attachment
Dit weekend (2-3 september), vanaf vrijdagavond 19 uur, zijn er asfalteringswerken op het kruispunt aan de Romeinsesteenweg en de Tentoonstellingslaan. De Brussels Health Campus blijft bereikbaar via een kleine omleiding. Volg de signalisatie.
Photo

Post has attachment
Begin september verschijnt bij Manteau het boek 'Zie ik je terug?'. Daarin gunt Stefanie De Jonghe de lezer een blik in het dagboek dat ze bijhoudt sinds haar dochter Lenie voor het eerst een epilepsieaanval kreeg. Om meer aandacht te geven aan de ziekte, vindt op 12 september een boekvoorstelling plaats ten voordele van de Epilepsie Liga. Meer info na de click!

Post has attachment
Geneeskunde studeren aan de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de VUB heeft veel voordelen. Prof. Dimitri Aerden van het UZ Brussel haalt er eentje uit. Heeft hij je interesse gewekt? Schrijf dan snel in voor de laatste infodag op 2 september: http://bit.ly/2vCEVQ8.

Post has attachment
Goed Doel + Dieren(vrienden) + Wandeling + Lekker Eten = Perfecte Combinatie!

Post has attachment
Gezocht: collega-vrijwilligers voor Kristel in het dagziekenhuis van Oncologie! Kristel brengt de patiënten koffie en thee en biedt ook een luisterend oor. “Babbelen met patiënten vind ik fijn, omdat ik weet dat het hen écht deugd doet.” Wil je collega worden van Kristel? Meer info via 02 476 39 89.
Photo
Wait while more posts are being loaded