Profile cover photo
Profile photo
Intan Z
2 followers
2 followers
About
Intan's posts

Post has attachment
Public
Masa
Masa dulu-dulu Masa hari ini sudah berubah "dimana kita pernah sama sama berkumpul" Tipulah kalau aku kata yang aku mudah untuk lenyapkan kenangan persekolahan dulu  kenangan bagaikan pentas layar membawa satu persatu di benak fikiranku. Ye aku ingat lagi, ...

Post has attachment
Public
Usaha diredhai Allah
Alhamdullilah, aku bukan pelajar pandai apatah lagi pelajar cemerlang untuk menjadi anak kebangggan ibu dan ayahku.Tapi aku bekerja keras untuk menggunakan masa sehabis suntuk "diamanahkan" untuk aku pikul sebagai "anak sulung"  dalam keluarga.walaupun aku ...

Post has attachment
Takpe Just Go with the FLOW
Kata mulut makan dek HATI Kata orang Hati Hati   Good luck final sem 2 intan, hihi lama dah tak muncul ye kat belog, bila ada masalah baru cari kan kan ? * tutup muka. Yelah nak luahkan kat siapa ? siapa je yang nak dengar luahan aku ? hmmm *seret tisu T_T ...

Post has attachment
Apa bendalah weh
Nak cakap apa ? Entahlah sebenarnya banyak benda yang aku nak cakap, tapi tangan ni tak mampu nak menaip banyak banyak. Hmmm aku busylah sikit. Nak tau ke keadaan aku kat Pahang ? ke nak tau result aku HAHAHAHA *seret tisu Entahlahhh, banyak benda yang aku ...

Post has attachment
Final Sem 1 #paper 2
Assalamualaikum Alhamdullilah,2 paper aku dah jawab, 3 bakal menyusul. Petang tadi selesai satu paper Principle of Management . Belajar dah struggle, usaha selalu, bertawakal yang tinggal. Aku tak tahu nak explain macam mana dah,kadang kala aku pelik why ke...

Post has attachment
Salam Daripada UMP
Bismillahirrohmannirohim, Dear Ted Alhamdullilah ke hadrat ilahi akhirnya dapat jugak aku godam blogger aku, beberapa bulan berlalukan ? rindunyaaa aku nak meluahkan perasaan kat sini.. cuba teka sekarang ni aku kat mana ? hehehe... AAAAaaaaa....ofkoslah te...

Post has attachment
Selamat Hari Raya
Assalamualaikum Dear blogger Selamat hari Raya Aidlifitri maaf Zahir dan Batin daripadaku, heeeee . harini hari raya yang ke-4 lagi 3 hari aku nak balik Keymenes (KMNS) Hmmmmm... ekceli aku dah pindah tempat belajar,aku dapat tawaran ke matrik jadi aku ting...

Post has attachment
Episod 1 Bermulala segalanya
Assalamualaikum Dear blog Besok 1 Jun 2014 sepertimana yang aku beritahu dalam entry aku yang lepas, hahahaha *peh tahan air mata ! (": Bermulalah perjalanan aku untuk mengejar impian aku walaupun aku belajar dalam bidang yang aku tak minat,tidak mengapa le...

Post has attachment
Hari ke-6
Happy bornday for me Alhamdullilah genap 18 tahun,awwwwwwwwwwwww *flipmyeyelash semakin comel akuuuu ,hahaha * gelak syed attan *kelipkelip mata.. Alhamdullilah,fuhhhhhhhhhhhhh lega masih bernafas di bumi biru ini,syukran ya....umur dah meningkat agok agokn...

Post has attachment
Selamat Berjaya Semua ^^
Assalamualaikum Dear Ted 2.12.2013  kami pelajar 5Gamma kelas akaun 1,selepas tamatkan kertas spm ekonomi asas 2,sahabat selamanya Harini 23/5/2014 bermulalah episod  kehidupan semua kawan-kawan aku termasuk dia untuk meneruskan langkah ke arah seterusnya i...
Wait while more posts are being loaded