Profile cover photo
Profile photo
Miraa Wu
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
SE7EN PRODUCTION
Assalamualaikum & 안녕하세요 So, hey gais. Hari ni nak cerita sikit. Bukan sikit actually, banyak sebenarnya.Nak cerita pasal SE7EN PRODUCTION ni. Actually SE7EN PRODUCTION ni hanya dikenali di KPTM IPOH sahaja. Dimana, SE7EN PRODUCTION ni adalah sebuah producti...
thantophobia;
 thantophobia;
mraznal.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Because I Miss You So Much, Ayah.
Assalamualaikum & 안녕하세요 Sejak akhir akhir ni selalu rindu ayah. Allah, kuatkan aku. Selalu je menangis sorang sorang waktu nak tidur, rindu ayah punya pasal. Nak ziarah kubur arwah ayah tapi tak berkesempatan. Kalau tengok kat WeChat dengan Twitter tu ada j...
thantophobia;
 thantophobia;
mraznal.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Enam Belas Oktober Dua Ribu Lima Belas
Assalamualaikum & 안녕하세요 Emm emm, tadaaa dah nak habis sem 3 huuuu. 26 ni start final exam so, goodluck untuk diri sendiri dan kawan kawan. Semoga segala urusan dipermudahkanm In Shaa Allah. Takda benda nak cerita pun sengaja update sebab dah lama gila tak p...
thantophobia;
 thantophobia;
mighazainal.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I Need Sponsor
Assalamualaikum & 안녕하세요 I'm craving for a contest :D So, I need a sponsor :/ Mind to help me ? I don't choose, so even you just want to sponsor topup also can. What you get if you sponsor my contest ? 1. You will in my bloglist forever. 2. I will KRITIK blo...
Migha Zainal
Migha Zainal
mighazainal.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Raya 2015
Assalamualaikum & 안녕하세요 SELAMAT HARI RAYA !!!! Too sad to tell a story then, I will just share a picture of First Syawal. This Muhammad Afiq Daniel. He loves people taking his picture. With Atok Am :) In the house. With KakYang Siblings, cousins. We love to...
mighaaaaaa
mighaaaaaa
pinkitusweet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEGMEN JOM RAYA 2015 BY SWEET ROSE
Assalamualaikum & 안녕하세요
mighaaaaaa
mighaaaaaa
pinkitusweet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Eid Giveaway: Happy Eid's Card
Assalamualaikum & 안녕하세요
mighaaaaaa
mighaaaaaa
pinkitusweet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY RAYA BY Bella
Assalamualaikum & 안녕하세요
mighaaaaaa
mighaaaaaa
pinkitusweet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan 23
Assalamualaikum & 안녕하세요 Bismillahirahmanirahim... Alhamdulillah. Sampai ke 23 Ramadhan dah. Kejapnya masa berlalu. Terlalu pantas rasanya Ramadhan kali ini. Jika diberi kesempatan, moga Allah pertemukan kita dengan Ramadhan di tahun akan datang. In Shaa All...
mighaaaaaa
mighaaaaaa
pinkitusweet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salam Ramadhan 18
Assalamualaikum & 안녕하세요 Bismillahirahmanirahim... Sedar tak sedar dah ramadhan yang ke 18 dah. Allahu, pantasnya masa berlalu. Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk berpuasa pada tahun ini dengan hati membawa penuh harapan. Bermacam cerita berlaku, g...
mighaaaaaa
mighaaaaaa
pinkitusweet.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded