Profile cover photo
Profile photo
ESL – Taalreizen
3 followers -
Meer dan 250 bestemmingen, met ESL reis je de hele wereld rond!
Meer dan 250 bestemmingen, met ESL reis je de hele wereld rond!

3 followers
About
ESL – Taalreizen's posts

Post has attachment
Deze periode van het jaar is de perfecte moment om met twee door te brengen! Het koude weer, Valentijnsdag,.. en ESL kortingen! Profiteer van de duo aanbieding om samen met je geliefde te reizen naar een warme bestemming. Samen een nieuwe taal leren is een uitdaging en brengt je naar nieuwe avonturen! 

Post has attachment
Edinburgh is de perfecte ontvluchting voor jongeren om wat ruimte te krijgen en kunst en geschiedenis te appreciëren. De stoel van Arthur is uiteraard een must-see van de stad. Deze uitgedoofde vulkaan is zichtbaar vanuit de meeste punten van de stad en is toegankelijk via het enorme Holyrood Park. De juniors zullen ook Canton Hill ontdekken, een heuvel opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO, vlakbij de Schotse regering. Groene ruimten en een indrukwekkend wildleven, kortom Edinburgh is perfect voor jongeren!

https://www.esl-taalreizen.com/nl/junior/engels/taalcursussen/edinburgh/schotland.htm
Photo

Post has attachment
Engels leren bij EC New York is de perfecte gelegenheid om alle musea in de Big Apple te ontdekken. (Her)ontdek enkele van de beroemdste kunstwerken in de wereld: de Strijkende Vrouw geschilderd door Picasso en tentoongesteld in het Guggenheim Museum, Adele Bloch-Bauer I, een prachtig voorbeeld van Klimt’s gouden periode of een abstractie van Georgia O’Keeffee in het Whitney Museum of American Art. #MoMA #Guggenheim


Post has attachment
Laat je verleiden door de poort naar de wereld, de stad Hamburg! De haven, gelegen in het hart van de stad, verwelkomt boten van over de hele wereld, die op hun beurt cultuur, voedsel en bezoekers meebrengt. Zelfs met haar 1200 jaar oude geschiedenis en monumenten, blijft Hamburg jong en dynamisch. Het bruisende nachtleven en de ruimdenkendheid maakt het een multidimensionale plek om te bezoeken. Vergeet niet de curryworst en de zeevruchten uit te proberen (verplicht als je in een maritieme stad bent!) 

Post has attachment
Het zijn solden dus tijd om te gaan shoppen! Ben je in LA? Dan is het nog beter! Spring in de auto en rijd naar Rodeo Drive om te gaan window shoppen. Daarna is het tijd om je geld te besteden aan betaalbare winkels in Camarillo Outlets, gelegen buiten het stadscentrum. LA heeft een onbeperkt aanbod als het om shoppen gaat! Ontdek het allemaal in dit artikel. 

Post has attachment
Wat is er beter dan op reis gaan naar een van de meest populaire steden in de wereld om Engels te leren? New York biedt jongeren van 14 tot 17 jaar de mogelijkheid om aan de "University of Columbia" te studeren. In hartje Manhattan kunnen ze hun Engels verbeteren en tegelijkertijd de Upper West Side te voet ontdekken!

https://www.esl-taalreizen.com/nl/junior/engels/taalcursussen/new-york/vs.htm
Photo
Wait while more posts are being loaded