Profile cover photo
Profile photo
Gent per Vilassar de Mar
6 followers -
Quan tenim clar el que volem fer, només queda un camí, fer-ho!
Quan tenim clar el que volem fer, només queda un camí, fer-ho!

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tot l'equip de Gent per Vilassar de Mar us desitja una feliç Diada de Sant Jordi ‪#‎SantJordiVdM‬ ‪#‎Cultura‬ ‪#‎Tradició‬ ‪#‎SantJordi‬ http://gentpervilassardemar.cat
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#‎Vídeo‬ de la nostra roda de premsa d'ahir a Vilassar Televisió https://youtu.be/pP0A9aB-NPA ‪#‎serveis‬ ‪#‎prioritats‬ ‪#‎necessitats‬ ‪#‎persones‬ Sumem junts!
Add a comment...

Post has attachment
Added photos to Roda de premsa.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Neix Gent per Vilassar de Mar, una nova opció política basada en la millora del #benestar de les #persones de Vilassar de Mar i dels seus serveis públics.

"Quan tenim clar el que volem fer, només ens queda un camí, fer-ho". Sota aquest lema 5 exregidors de l’actual govern municipal han decidit emprendre un nou projecte polític anomenat ‘Gent Per Vilassar de Mar’. Joan Roca, Jordi Tapias, Núria Arasa, +Laureà Folch i Desi Camino són els promotors d’aquesta formació política. Joan Roca encapçalarà la candidatura per l’alcaldia del municipi a les properes eleccions.

L’enfoc principal i exclusiu de Gent per Vilassar de Mar són les persones d’aquest municipi del #Maresme. "Posar l’Ajuntament al servei de les persones, del poble perquè Vilassar continuï millorant tots els seus serveis públics i el benestar de les persones que hi viuen" ha assegurat Roca.

Durant els darrers anys de gestió municipal, els 5 exregidors han viscut vàries discordances amb el tarannà i la presa de decisions en certs àmbits de l’actual alcalde del poble, Joaquim Ferrer. Davant d’aquesta situació es plantegen una alternativa, però no és fins després del 28 de febrer, dia que reben el decret del seu cessament, que decideixen materialitzar-ho amb el naixement de Gent per Vilassar de Mar. Els exregidors volen seguir treballant per al poble, però "amb una gran diferència de com ha estat fins ara, liderant d’una altra manera, més amable, propera, participativa, dialogant, honesta i valenta", ha afegit el cap de llista.

Roca ha indicat encoratjat que "aquest projecte gaudirà de molt suport i de molta gent que s’hi sentirà identificada i s’hi sumarà". Un nou partit polític que ha deixat palès vol implicar-se amb el poble, amb voluntat de servei i accessibles a tots els vilassarencs/ques.

En les properes setmanes l’equip contactarà i es reunirà amb diferents agents socials, empreses i organitzacions del poble per conversar sobre el present i futur d’aquestes. En la mateixa línia, mantindran un fort diàleg amb els habitants de Vilassar de Mar per continuar vetllant per les seves prioritats i necessitats.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded