Profile cover photo
Profile photo
Aini Yunus
880 followers
880 followers
About
Aini's posts

Post has attachment
I'm come back
Assalamualaikum wbt... 2016... Here i come. Makan tahun dah blog ni tak berupdate.  Lepas je pindah dari melaka ke kelantan negeri asal usul ku, terus tak ingat yang aku pernah ade blog comel macam ni. Hahaa Banyak benda aku nak story kat sini.  Tapi banyak...

Post has attachment
Jom Tinggalkan Url Blog Kat Sini
Salam blogger(s), Since hari ni cuti Deepavali kan, so banyak masa bole hadap lappy lelama sikit compared to working day. Almost 99% saya spend kan masa untuk blogging and facebooking. Blogging khusus nya saya plan nak jalan dari 'rumah' ke 'rumah' sambil b...

Post has attachment
Jom Tinggalkan Url Blog Kat Sini
Salam blogger(s), Since hari ni cuti Deepavali kan, so banyak masa bole hadap lappy lelama sikit compared to working day. Almost 99% saya spend kan masa untuk blogging and facebooking. Blogging khusus nya saya plan nak jalan dari 'rumah' ke 'rumah' sambil b...

Post has attachment
Jom Tinggalkan Url Blog Kat Sini
Salam blogger(s), Since hari ni cuti Deepavali kan, so banyak masa bole hadap lappy lelama sikit compared to working day. Almost 99% saya spend kan masa untuk blogging and facebooking. Blogging khusus nya saya plan nak jalan dari 'rumah' ke 'rumah' sambil b...

Post has attachment
Jom Tinggalkan Url Blog Kat Sini
Salam blogger(s), Since hari ni cuti Deepavali kan, so banyak masa bole hadap lappy lelama sikit compared to working day. Almost 99% saya spend kan masa untuk blogging and facebooking. Blogging khusus nya saya plan nak jalan dari 'rumah' ke 'rumah' sambil b...

Post has attachment

Post has attachment
Oh Aidijuma ku!!!
Assalamualaikum wbt,,, AIDIJUMA -  Satu nama yang selalu saja jadi pilihan rata-rata makcik-makcik makjah-makjah kekakak semua yang ada. " AJ " boleh kata trendy bawal yang sangat popular abad ini. No wonder la kan, Page Aidijuma saja pun dah cecah angka ...

Post has attachment
Oh Aidijuma ku!!!
Assalamualaikum wbt,,, AIDIJUMA -  Satu nama yang selalu saja jadi pilihan rata-rata makcik-makcik makjah-makjah kekakak semua yang ada. " AJ " boleh kata trendy bawal yang sangat popular abad ini. No wonder la kan, Page Aidijuma saja pun dah cecah angka ...

Post has attachment
Puasa Sunat Hari Arafah (9 Zulhijjah 1435H)
Assalamualaikum wbt,,, Uolls semua!!!! Dah tidur ke?? Abaikan mereka mereka yang dah lena dibuai mimpi tu. Yang pasti nyeeeeee..ramai lagi yang tengah berjaga bersengkang mata bolat bolat time ni kan????? Ku mengatakan yang sedemikian bukan sekadar omongan ...

Post has attachment
Puasa Sunat Hari Arafah (9 Zulhijjah 1435H)
Assalamualaikum wbt,,, Uolls semua!!!! Dah tidur ke?? Abaikan mereka mereka yang dah lena dibuai mimpi tu. Yang pasti nyeeeeee..ramai lagi yang tengah berjaga bersengkang mata bolat bolat time ni kan????? Ku mengatakan yang sedemikian bukan sekadar omongan ...
Wait while more posts are being loaded